Längtar... <33

Fy fan vad jag längtar tills jag får sätta i mina dreads i håret, men snart så sitter dom i håret, hehe ^^
Blir ju kul att se hur det blir :P

jaja, här kommer en bild ;)

Dom som ser lite smått röda ut är igentligen en lyssande rosa färg, dom andra är två blonda nyanser :)


Lyckat föräldramöte!

Vi elever på vår skola i åk. 8 hade årnat ett föräldrar möte för föräldrarna i 8.an, men jag kan inte påstå det blev så värst lyckat, det var 6 föräldrar som kom (när jag räknar m min farsa). Sen var vi mer elever än lärare, men it många elver heller som hade kommit... Man typ ba dålig stil lr? Tanke på att det gäller våran klassresa å typ mer än halva klassen dissa skiten.. jaja..

Vi kom iallafall fram till ett par punkter å lite shit vi måste fixa, sen så tycker jag Antons morsa var schysst som ställde upp att ta hand om klasskassan! :)

Men jaja, ska dra nu bloggar kanske senare å jag vet att jag måste bli bättre på att blogga! ;)


Onsdag skoldagen

Kan it påstå att min dag börja så bra... stog först 45 min med håret imorse men blev it ändå direkt nöjd.. :/ Sen när jag skulle sminka mig så fastnade en ögonfrans i ögat och fick it ut det före typ 5-8 min, gjorde ont som fan och det bara ran tårar så hela sminket förstördes och jag blev tvungen sminka om mig! suck..

på skolan blev det ju it bättre, vi hade prov i eng från kapitel två.. och jag å engelska går ju it riktigt ihop, men jag fyllde i det jag typ fatta å liknande å känner på mig att jag kommer få ett fint IG på provet, men ja man kan väll it göra bättre än sitt bästa..

Vidare till matten och blev nog mer snackande än jobbande, hehe (:

Musiken så har vi börjat m en ny låt och jag, Sofia och Elina ska sjunga, vi gick ivägg till komfen för att "tränna", haha :) Sofia satt å filma, elina slamsa och jag snackade m dom, smsa och lyssna på musik ;p

Till lunch så var man ass hungrig så man typ ba MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!! problemet var att det var sopa nått jag it äter.. Men det fanns mjukmackor så man åt 6 st mackor och drack 4 st glas mjölk (a) :)

Svenskan, så fortsatte vi m grammatik men jobba ett blad sen la jag å sov i soffan ;) Cicci var ju ändå it på lektionen, men kanske it gick å sova så bra, haha... För kilalrna satt å spelade upp pokemon låten, man typ wtf? GAHAHHAA ;D

Vidare till gympan där jag tog en promendat ist å snacka i tel eftersom jag hade glömmt gympa kläder å de..
Efter vi hade slutat ringde Johan och undra ifall jag var i sta man ba jo på pontus u, då hade man tren att han skuulle ditt å tränna så träffa han en snabbis å sen hem :)

men ska dra nu, hejs ;)

här kommer en bild på Sofia :)






RSS 2.0