..::taggar lk i helgen!::..


..::tråk?::..

Kul sitter här å tråkar ihjäl mig.. Funderar påatt dra utnågonastans men vars vetefan... Sen viktig info jag tänker nog säga upp med att della ut reklam såå jävlar less.

..::reklam::..

Jaha blir att åka in till luleå snart å della ut massor reklam men först sortera den.. yippiii 6 timmars jobb lätt... suck :(

..::hair::..


 


..::sure?::..


..::dop::..

Idag blev det en tidig morgon med 40 minuter försovning *upppsss*, men han ändå i tid att fixa mig klart till dopet som sedan var i korpis med min lilla syster Klara ;)
Så i kopris lilla kyrka döptes syrran idag och kusiner, brorsan å mormor å några till var med.. Sedan efter det drog vi iväg till stugan och fika. Då även thomas drog fram fyrhjulingen och självklart ska jag åka! Men gick inte att sära på bennen för att kunna sitta med klänningen.. Så ärligt talat drog av den och på med kasper munktröjja som är typ lika lång som min klänning, haha! ;) Sen for även jag och kasper ut på långfärd, yippiii undersökte vägarna lite ^^

Men sedan varre hem så jaoo hemma nu och sitter i sängen med dunkande musik i mjukis kläder! (Y) funderar även på att dra ut med moppääähhhnnn (Y'' jaja bloggar typ mer sen!














..::damp med emil::..






..::ska snart åka::..

Åker snart iväg och hämtar ut pengar å åker iväg till bussen, så väntar en 3 timmars resa!


..::Musik tips::..










..::tick tack::..

Hellooo alla! ;) Nu sitter jag och väntar att klockan ska ticka vidare så jag får åka hem till mamma! ;) Sen då senare min lilla bögkanin emil till kusin kommer, så lär bli att sitta uppe hela natten kanske! :D




..:.Gaston::..

Å herre gud hitta ett par gammla bilder på gaston då han var liten, man typ smälter när man ser bildera! Och får verkligen inte in i skallen hur han kunde vara så liten!
Samma sak när vi valde han, han var ju som ens handflata och nu rymms han knappt i famnen, eller han rymms egentligen inte ens.. Sen när vi hämta han oxå vägde knappt ett kg och nu säkert 14 kg, ojjj ojj vad vår bebiis har blivit stor<3 *stolt*

Å tyngre blir han, man tycker osm han kunde stannat i växten som liten ist ibland, för fast han blivit så stor ska han ju ändå alltid ligga i famnen, liten famngriiiis å blr lite svårt ibland.. Men bebiis kommer alltid få ligga i famn oavset storlek! <3

När han var liten.
.

Ena örat uppe å andra nere kan inte glömma hur söt han såg ut å hur han störde sig på sitt andra öra, naww <3




Ett par kg mindre.. säkert 6-7 kg




mini mini han var..




åhh mongolid! <3



Fan liten du var..





Å detta är puckot nu.. <3 vet visst e jag snäll mott gaston ^^ Skillnad eller?


..::trött::..

Har kort paus i jobbadet, snart åka iväg och lasta på mer grejjer sen föra å lämna på återviningen..

..::kankse nästa steg för mitt hår?::..


..::hiss och diss artister::..



Jag börjar med att hissa Nicki Minaj och eminem,  nicki grymt snygg och bra brud.. Både hon och Eminem är mina två favorit rappare! Fast Nicki rappar bara inte i sina låtar med fan en grym kvinna! ;)

Har dom här som mina favorit rappare men skulle jag bli tvungen välja nån av dom blirre lätt Eminem, eminem in my heart.. kommer alltid va min favorit!












Jag dissar verkligen Takida och nickelback, gillar verkligen ingen av dom... fyfan äcklig musik!






..::Nicki Minaj - Super Bass::..


..::känner mig duktig::..

Hunnit jobba imorse och nu funderar jag på att åka till mormor å va! ;) Men vet inte riktigt hur jag ska gö men ser ju :)


..::jobb::..

Imorrn blirre att jobba arslet av sig typ, nä men jobba i huset pappa har här i pajala!
Så vet inte hur mkt jag kommer blogga men ska försöka! Sen sedan på fredag åker jag hem till mamma då även emil kommer! Yeyhh,, träffar min lilla bögkanin två gånger! Å för er som inte vet ärre min kusin..


..::svar::..

Anonym om ..::äntligen::..:
du gör typ alltid sådär med munnen :P

Sv: Jao.. Har en polare jag har tagit efter det ifrån :P

..::äntligen::..

Varit utan internet hela dagen därför jag inte kunnat bloggat...
Börja med sov jag bort hela dagen, sen ätit internet en stund sen var det åska så vi var tvungen stänga av internet. När det äntligen var igåg igen vad händer strömmer går hela dagen!


..::ups..::..

Ojsan märkte nu att jag nästan inte skrivit nå på senste tiden, ba bilder typ.. Men varit för lat att skriva nå inte haft nå att skriva om heller.. :(
Men ska försöka bättra mig! Men iallafall åker till pajala idag ska upp å jobba så kommer nog komme efter med bloggandet tyvär.. Men ska försöka om jag har nå intresse att blogga!


..::Papa Roach - Scars (Linuz acoustic COVER)::..


..::Kom precis hem efter att varit på stan med Nattis å Emilia::..


..::★I´m a star★::..


..::naw,,, too sweet::..


..::trött morgon även kvälll?::..

Känner mig såå failad somna igår helt random framför datan med smink, löshår å kläder.. Så vaknade mitt i natten eller typ kring fyra å lyckades iallafall ta ut löshåret och ta av kläderna sedan somna jag om.. Men fan fail av mig! ;)


..::Talk about blown::..


..::huvudvärk igen::..

Sitter med huvudvärk som vanligt.. Och fortfarande slut efter att dellat ut reklam i 3 timmar.. Fett jobbigt och hatar det jobbet!


..::frukoooost::..


..::Tar natt nu, nås alltid på mob!::..


..::svar::..

november - den annorlunda saken om ..::LOVE IT, håret e typ ofixat dock å jag osminkad::..:
är det ditt riktig hår? :o

sv: nej :)

..::raaaaaaandoooooooooom::..


..::LOVE IT, håret e typ ofixat dock å jag osminkad::..


..::happyface!::..


..::tjobre ont skallen hejdå::..


..::Nu duschen nu alla sötiiiisar någon som joinar?::..


..::Desiiiiiii::..

Dessi om ..::Dessi detta får jag göra på diiiig snälla? (A)::..:
jag blev typ kär i den sista.. och jag har ju gansa ljust hår nu! :o efter sommaren har jhag ju ännu ljusare.. speciellt när jag varit i turkland :D

Sv: Och jag blev typ kär i den andra på dig (A) men tycker vi kan gö trean på dig ;D

..::svar::..

knullberg om ..::Dessi detta får jag göra på diiiig snälla? (A)::..:
kan inte jag få göra den där sista färgen på dei molly?:DDD

sv: Jag har för kort hår :(

..::Dessi detta får jag göra på diiiig snälla? (A)::..

Okej, Dessi du får bli min försöks kanin kan jag få göra nån av dom här på diiig snälla? (A)
tror du skulle passa i rosa bäst, den övre kan vi göra på mig typ haha ^^ älskar den och är kär i den rosa med! LOve love love LOve! :D
är tre bilder dessi mmissa inte att kolla alla :)





Men ifall du inte vill ha hela håret kan vi göra denna ist.. emn då måste du blonderas typ 25 gånger till...




..::home sweat home!::..

Äntligen hemma efter en lång dag som inte ens är slut än! Men idag så har vi hunnit med shopping på stan, sedan var det hem! ;) Skönt att vara hemma efter en semester, vet vår semester är kort men jag tycker det e lagom! Hatar långa semestrar då man e borta från vänner, pojkvän och pengarna tar slut efter 3 dagar.. åhh hatar sånt.. Och som sagt mina pengar är ju slut, men är ju fan hemma! Hemma och pank så det ska vara! ;)

Men var faktikst duktig och investerade mig en dopklänning till Klaras dop,, så nu är det fixat och en bh till den som passar!




..::Slingor beställda!::.

Så var leopardslingor beställda och jag sitter och är lilla happyface, dock tar det typ 4 veckor innana dom kommer! för tar 2 veckor att göra dom sedan 2 veckor att skicka dom för hon typ bor i london.. Men jaja väntar att beställningen ska va läst så hon börjar nån gång med dom!

Peruker? Hiss eller diss?

peruker hiss eller diss vad tycker ni?
Själv tycker jag det är en självklar hiss! Sliter inte på håret och du kan byta hårfärg varje dag! ;) Men iallafall varför jag tar upp detta ämne är för jag själv vill ha rött, turkost blått men alla möjliga färger på håret, så ska köpa en peruk nog. Letat i dagar efter peruker inte hittat nå, tills nu! När jag får en bra sida länkad kollade igenom och hitta faktikst lite som intresserade mig ;) "happyface"

Dock behövs dom staylas om lite..



Detta skulle jag iallafall göra om!

Den röda är 100 cm lång så blir att klippa korta upp med en uppklippning och fixa något åt luggen som ligger i ansiktet..

Den turkosa mest troligt platta håret för gillar inte lockigt! Sen klippa lite korta och en uppklippning för volym! ;)

Den blåa Klippa kortare och en uppklippning sen nog slänga in slingor om det går..

Den blonda tog jag med för funderade på att färgaa om, men vet inte om jag ska ta den eller en med lång lugg! :')

..::My day, bad och shopping!::..

Blev en tidig morgon idag för att åka till Övik och bada på paradisbadet, var väldigt fint bad med olika saker att göra, men nog ändå inget jag skulle åka igen på. Eftersom blev uttråkande efter en stund, jobbigt att springa i trappor och en huvudvärk tickar sakta igång när man är där... "suck"
less på min jävla skalle...

Men efter bad blev det mat, sen tillbaka till Umeå till Ericas kusin sedan en snabb shopping runda! Hitta ett par snygga short och skor jag investera! ;)


 




..::I really hate this Page::..



Bloglovin, jag hatar verkligen sidan! Äger ett gamalt konto där, ber dom skicka lösenordet för 1000 gången får jag något nej, dom reagerar inte ens. Ber min kusin testa med sin dator nej funkar inte!
Så nu skaffar jag e ny mail å allt och försöker skaffa ett nytt konto, dom ska skicka ett typ aktiversmail till mig, får jag något? ehm nej.. Denna sida! STOR diss

..::En snabb smidig shopping blev det när vi kom till umeå, mer shopping väntar på torsdag!::..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





..::förjävligt::..

Fyfan sitter i bilen fortfarande länge kvar tills vi är framme och jag e helt less på att åka bil! Jag e hungrig trött och fett less.. Typ överspidad samtidigt trött, inge kul.. Sen inga hörlurar och musiken e lite halft bra å dålig som e igång i bilen.. Internetet är inte det bästa heller, men!

Jag tänkte berätta att jag såg toy story tre för ett tag sen, grymt sorlig faktiskt.. Sätt alla, första kom ju ut som liten älskade filmen tyå då så kände mig lite tvungen att se sista filmen.. Då pojken gör sig av med leksakerna, den slutar ju rätt så lyckligt men var ändå så sorligt.. shit, vet ni är tonåringar precis som mig alla ni, men vafan se filmen! Grymt bra! ;) Ger den en stark 4 på betygen 1-5, den får bara en 4 eftersom den e så sorlig å gillar inte exakt slutet.. :(

..::Nu semester!::..

Nu drar vi på semester! ;) Till umeå och shoppa idag, med mina 1000 kr, stolt (a) Och imorrn blir det att åka till övik och bada på paradisbadet, yoohooo! :D Ni som inte vet vad det är googla säger jag! Men nu ska jag nog lägga mig och sova en stund ;)

..::♥natti♥::..

Nu tar jag natt, ska prata en stund med älsk först innan jag tar å sover, men bloggar om jag kan dom andra dagarna om jag har internet, nattiiii ♥

..::svar::..

anonym om En lätt smidig och skön outfit?:
vart har du köpt tröjan på bilden?? hur mycket kostade den?? :)
kram ♥

sv: Jag måste nog göra dig besviken, tröjan köpte jag förra årets sommar på gina på rea, var på utförsäljning för kanske 50 kr :)

..::a wonderful day, whit nice people::..

Tjosan i trosan alla! ;) Kom precis hem från en underbar dag! ;)
Tänka sig jag ska berätta om min dag! haha.. ^^ Men iallfall på morgonen var jag och träffa min älskling sedan bar det iväg in till stan där jag träffa Emma, fett längesen jag träffa ungen å hade grymt roligt, blev en lång shoppingdag och köpte faktiskt mig ett linne och en ny mascara, något behövligt! Min mascara e helt slut jag hade innan..

Men nu har jag en ny, Emma for hem halv sju för att åka hem och gratta sin mamma som fyller år, så ett stort grattis till henne och hoppas hon får en bra dag! ;) Men nu ska jag chilla vidare och även senare ikväll blir det svar på kommentarer, var tydligen någon som undra var min tröjja är köpt! ;)

Har tyvär inga bilder från idag på oss.. ingen fungerande kamera!











..::random::..


..::♥emmagiiiiirl♥::..

Kom precis ur duschen och springer runt å funderar vad jag ska ha på mig imorrn när jag ska träffa emma ;) ♥
Över ett år sen jag träffa denna underbara flicka så längtar som fan till imorrn, men nu är stora frågan vad jag ska ha på mig! Kan inte bestämma mig direkt..

För vet inte om det är vamrt, kallt, lagom, blåsit, regnit imorrn.. Är det varmt vill jag inte ha tjocka kläder för då kommer jag svettas sönder, not nice...
Och är det kallt vill jag ha en munktröjja på mig typ för att slippa frysa och samma om det blåser, men dumt tänkt blåser alltid i luleå! undantag från skolavslutningen..

Men iallafall ska leta vidare, tänka vidare om klädesval imorrn, blir nog att sminka sig med, fast min mascara e slut, no not good, måste köpa ny, men jaja see you later ;) ♥

emma ♥


○omg○

Oj shiit är klockan redan 18:50? Nu springa in i duschen, bloggar mer sen, bye! ;)

godmorgon..

Godmorgon alla, eller iallfall morgon för mig som vakna nyligen, 13:50.. Men ska försöka ta mig upp slänga mig i duschen i med ett kilo silvershampooo för att få bort lite gula nyanser, fast det funkar inte sååå bra... men jaja! ^^

Nu ska jag fortsätta nörda skype med emiiiil ;) 


sitter och mixtrar..


Mini semestern!

upss... Kom på nu att jag hade lovat att berätta om mini semestern jag ska på! ^^
Men jag ska åka till umeå och bo på hotel tror jag, inte helt säker vad dom bestämt. Men med en dag shopping i umeå sen om jag minns rätt ska vi på nå badställe eftersom vi har med elias, som är 5 så nå för han måste vi ju ha! ;)
Sen hem, ja det är min komplicerade semester åker på tisdag och typ hemma på torsdag! ;) Men nu vet ni vad jag hittar på i helgen med familjen i luleå! ;)

en gammal bild, håret ser väldigt gult ut, emn mitt hår är mkt ljusare än det där och absolut inte gult!


En lätt smidig och skön outfit?

En smidig och skön outfit att ha på stranden en solig dag? ;) Dock var det ingen sol idag när vi for på stranden.. Som ni ser bytte jag kläder när jag for till stranden, det var för det jag hade innan e lite gormit att ha på stranden tycker jag och det var väldigt varmt!


underhållningen för ikv..


Kom precis hem från att badat i havet, blev en ny outfit när jag for iväg, en mer bekväm... Och en ben and jerry´s half baked köptes med på tillbaka vägen


16 juli

Drar till havet och badar! <3


home sweat home.. Kom precis hem från marknaden i överkalix





















kan inte bara dissa dom här tre läckra tröjjorna!


Nästa köp när jag har pengar?




Detta gillas! ;)

Hej, tänkte nu ta och skriva + länka dom bloggar jag tittar och läser som är mina vänner, folk jag ser upp till och typ avgudar..
Så har ni lite koll på vad jag brukar kolla runt och underhålla mig med när det gäller bloggar ;)

http://jessicanoppa.blogg.se/ är en vän till mig hennes blogg är soft å chill om jag själv får säga det, jag gillar den iallafall! ;) Och hon bloggar ju med blogg.se det bästa enligt mig, hehe ;)




http://linnedman.blogg.se/ är en brud i luleå jag verkligen avgudar eller hur man ska säga, men jag läser hennes blogg, kollar den dagligen eftersom min bloglovin inte funkar.. Kan även sitta timmar och bara kolla igenom hennes gammla blogginlägg (a' Shit låter som värsta stalkern men hon är så jävlar grym så går inte att beskriva. Diggar hennes stil, utsende, personligheten som man ser på hennes blogg sen sättet hon skriver på är najjjsiiit det med! ;) hoppas hon inte blir sur att jag tar en bild på henne nu..




http://lindkvistemma.blogg.se/ är nästa brud här i Luleå jag kollar och hon är även vän med Linn, hon jag nyss skrev om. Men Emma är en tjej med en grym stil och Lady gaga är hennes idol.. Hon är väldigt lik gaga på många bilder och diggar hennes sätt att skriva på, sen behöver jag väl inte säga hur jävlar avis jag är på hennes läckra utsende! hoppas hon inte blir sur att jag snor en bild och lägger ut!




http://hietalaa.devote.se/ är min älskade vän Dessi ;) Hon är dock på semester nu och hennes vänner bloggar åt henne,, *ogillas*.. Gillar inte att läsa det dom skriver inte samma sak.. Men här har ni iallafall en brud med stil! ;)
en bild på mig å dessi å känner på mig att hon kommer hata mig för bilden men jaja ^^




http://bbblondies.blogg.se/ en brud i Boden läser hennes blogg gott som alltid! En blondin som äger snygg stil och bloggar om mkt kläder, mode, det hon köper ja sånt.. Och det är alltid lika kul att läsa hennes blogg! ;) hoppas hon inte blir sur för jag lägger ut en bild på henne..




http://kandylandy.se/ är en blogg jag hitta nyligen och börja små läsa på, som jag nu brukar kolla av då och då, gillar bloggen faktiskt! ;) och ser väldigt bra ut oxå! Och hennes hååår shit give me! hoppas hon inte blir sur för bilden..




och så klart läser jag kända fokis blogg oxå! Gillar hennes söta stil! ;) Och allt man får läsa på hennes blogg, vad hon hittar på och besöker, låter ba fett nice! ;)






wooiiii

Sitter och kollar runt på bloggar och lite olika sidor med kläder, och mitt i allt hitta jag detta! Seriöst tror jag är lite små kär i dom! Gillar dom verkligen! ;) Annorlunda, snygga och ja ni fattar..
Tror det blir ett köp efter 20 juli, tralala,, då pengarna mina kommer och jag får känna mig rik igen, fast har ju pengar nu men dom ska på minisemestern jag snart ska på! ;) som jag kan berätta om senare.. Men ska fortsätta klicka in på massor med sidor nu och har ni något bra förslag på några eller någon sida länka gärna! ;)

Inget jag egentligen brukar använda, men var någon slags charm jag såg i dom! ;)


du ska få svar tro mig..

Einar om Svar:
Är bloggen bara till för dina vänner?
Är det därför du har en helt öppen blogg som alla som googlar eller går in på blogg.se kan att den finns... Eftersom du tog dig tid att svara på min kommentar och på sättet du svarade så verkar du faktiskt bry dig. Varför ljuger du? Alla vet väl att det är fult att ljuga? Så när jag kallar dig fjortis talar jag bara sanning ;)

sv: Ja min blogg är till för mina vänner och när jag skaffa min blogg gjorde min vän Josse den åt mig, medans jag gott som sov. I början skaffa jag en för alla mina vänner hade en och dom tyckte det skulle vara kul att kunna läsa vad jag gör eftersom jag flyttade till en annan stad, Luleå. Och förr bott i Boden där mina två bästa vänner lever kvar. Och detta betyder inte att jag bara har två vänner. Har vänner i luleå som gillar att läsa min blogg, fast mina 1000x stavfel med liknande.
Sen varför min blogg finns på google vet jag inte, inte jag som gjort mina blogg och har aldrig rört inställningarna eller nå, vet inte ens hur man tar bort bloggen från google. Så aldrig orkat bry mig. Dessutom om jag minns rätt måste man skriva mitt blogg namn eller för och efternamn på google för att hitta min blogg. Så frågan är ju hur hitta du min blogg ens.
Dessutom när jag svara på din kommentar var jag inte på humör kan jag säga ;) Så kan ju erkänna rakt ut att när mitt humör är åt helvete irreterar allt mig egentligen! ;) Men det jag reagera på är att du kallar mig fjortis.
Herre gud lilla du går du efter min hårfärg eller vad? Du känner inte mig, vet inte hur jag är eller nå. Fjortis är jag nå fan inte, inte i närheten. Det närmaste man kan komma är min hårfärg och vissa av mina kläder. Men oftast använder jag nitbälten, sönderslitna byxer, baggy kläder, killkläder, nittarmband och stora munktröjjer med döskallar på, förklara för mig vad är det som är så fjortis med det? Exakt inget. Folk brukar kalla det emo ist ;) Dessutom ser jag ut att var nå fjortis med hela facet fullt med smink? Fan en fjortis använder fondation (å nej vet inte hur man stavar det!), consiler (kan inte stava det heller), puder, mascara, kajal, ögonbryns penna och ögonskugga typ?
Hm kan ju inte ens stava till allt, något som e ett stort tecken att jag inte ens använder skiten. Fan när jag sminkar mig använder jag smink för att göra mina ögon större å tydligare med snygga ögonfransar.
Så innan du säger massor om folk ta reda på nå först eller lär känna dom. För det du skriver går faktiskt att anmäla för det räcknas som kränkning, mobbning. Men går inte så lågt som att anmäla men säger bara. Och ja jag tar väl åt mig då, okej jag har erkännt jag tar åt mig är du nöjd eller vad?
Skiter i felstavnings klagandet nu, men sluta kalla folk saker dom inte är så bra hejdå har ett kul liv tack å hej :) Och förlåt om jag verkar otrevlig, men ha ett kul liv å skit i att vara på min blogg om du bara klagar, för det är bara ett tecken på no lifer.. ;)

måste få klaga lite..

Sitter å kollar på tajmahals löshår, som inte är det bästa! Men just när jag kolla för och efter bilder blev jag lite wtf...




Börja med denna, det ser grymt fake ut, kolla bara färget urch!
Tycker synd om henne som har det där...





Sen denna emma..
Bra gjort men är det bara jag som tycker hon har fått en ny ansiktform?




Nu ska vi se Emelie... Du ser jävligt mkt yngre ut är det bilden eller mor å dotter?
För ser ut som samma person bara typ 10 år skillnad!

Done!

Så var löshår beställt! ;)


yeyyyyhhhhiiiiii

Var och hämta lönen idag från igår när jag jobba,, såååååå 300 kr rikare! yiiipiiih! ;)




Svar

Einar om håller ju med!:
Är fan josse den ända som
förstår mig ?

Är Josse fan den enda som förstår mig? Menar du väl? Din meningsuppbyggnad behöver finslipas lite kanske. Lär er svenska om ni ska ha en blogg och bli tagna på allvar, inte bara som några fjortisar med dyslexi...

Sv: Kan svenska men gå å skaffa dig ett liv ist kankse? Sen min blogg är för mina vänner, för att dom ska kunna läsa sen bryr jag mig inte vad du tycker. Sen gå å kalla någon annan fjortis som du känner. För jag är ingen fjortis!

14 Juli, 01:35
knullberg om håller ju med!:
josse är inte den ändå... jag förstår oxå, tro mig, fick en kommenatr på min blogg härom dan jag ragea på t.ex(A)
så förstår vad du prratar om

Sv: okeyyy, men du är ju cooling kusinen min ;)

håller ju med!

Anonym om fittit less:
/josseeee
13 Juli, 23:52
Anonym om fittit less:
woord :D folk som alltid ska sitta och rätta till någons stavning har då fan något större problem själv än felstavning xD



sv: Så jäääääävlar rätt! Är fan josse den ända som förstår mig?





fittit less

1. Jag vet att jag suger på stavning
2. Jag vet att jag inte kan stava
3. jag vet att jag har 1000 stavfel om inte mer på min blogg
4. Och jag börjar bli riktigt sne på dom som hela tiden ska rätta! Gillar ni inte min blogg för stavfel, gå å läs någon annans tack hej, brahej, jag skriver som jag vill å bry er inte.


13 Juli





Sorry att jag inte blogga förre nu, men när jag kom hem från jobbet så fick jag dö ont i huvudet! Så frossa ipren och la mig och sov, blev väckt till middagen hade värre huvudvärk då och sprang och la mig direkt efter maten igen och somna om..
Sen vakna jag inte före 10 på kvällen uppsss.... ;)
Men har varit och jobbat idag på ica där min brochaa har jobb, han fixa så jag fick jobba en dag och tjäna lite pengar, så typ överlycklig! ;) Var faktiskt kul, fast ärre oftast kul att jobba så länge jag vet vad jag ska göra. Tiden gick snabbare än vad man trodde så vips så var 5 timmar slut exakt som detta blögginlägg! ;) Bloggar mer sen kanske! ;)

What I Want



insperation på gång om hur jag vill se ut som vanligt! Fast som vanligt för kort hår, saknar pengar, får inte, hittar inte det jag söker... Börjar bli fett ireterande! eller så kan jag inte hur man gör.

Men iallfall har underhållt min natt med att googla, leta på bloggar, kollat youtube klipp, hur man fixar snygga frissyrer, blir ju bara fett avis när jag gör det.. Men ska ha som mål att försöka fixa detta innan 18! Angånde mitt hår ska jag låta det vara blont länge nu, eftersom jag trivs i blont och blir lätt sen att fixa en specfärg på det! ;)

Men här nere ser ni vad jag har hittat, eller det jag gillade mäst av allt.. Skriver som vanligt lite om varje ;) kan bli mkt man vet aldrig

Hår insperationen var stor var blont, rosa rött, svart.. Men som vanligt drar jag mig till blått/turkost mest av allt, blir största kärlekgalenhet av längtan till att ha det! ;) Av dom här två gillar jag nog den turkosa mest, som även har en lilla slinga typ, awsoooome ;)
Men tyckte båda var fett snygga! å diggar utöjningarna i öronen! ^^




Här har vi både lite av kläder och hår, blev en liten blandad spec insperation! Till höger ser ni bruden med typ svartblått hår? gillare men vill inte ha direkt.. Jag blev förälskad i hennes hårband och frisyr, var typ like it, like it, like it när jag såg det! Och måste även säga att hennes sminkning var inte helt fel ;) Men sen så har vi den vänstra bruden med det turkosa eller blått kanske det är.. men iallafall hennes hårfärg gillas verkligen! Dock gillade jag inte frisyren! Sen har vi den grymt snygga jackan med nitar jag vill ha! Seriöst måste hitta en bra skinjacka jag kan göra om och det är typ nu.. ;)




Här har vi bara klädes insperation, Den där jackan med 1000 olika mönster och alla nitar jag tror jag vill gifta mig med den! Seriöst jag älskar den! Såååå jävlar snygg.. Och cp jag har glömt bloggen där jag hitta den, fan alltså! Men ska leta å be till gud att jag hittar den för måste fråga var den e ifrån! Sen har vi ju bruden där som pekar fuck you, gillar hennes kläder, snyggt och enkelt, helt perfekt att ha en vanlig dag! ;)




Pieringar är något jag verkligen vill ha men får ju inte skaffa.. Just nu äger jag bara två utöjningar, en stav i högra örat, sen ett till hål uppe i andra örat. Äger 5 håll till men använder inte. Men när jag fyller 18 då fan kommer jag pierca mig som en galning, för ska ha naveln, höftpiercingar, tungan sen cheek oxå. Cheek är det ni ser i kinderna.
Vill även typ ha ögonbryn och 5 till ställen men skiter nog i dom för blir för mkt..




Smink insperation till mig som inte ens kan sminka mig! Det suger verkligen! Men ska försöka på det ni ser till vänster, kommer faila men men!



En ska jag inte har nå bild på är tatueringar jag oxå ska skaffa, jaja herrå! ;) klagomål på mina 1000 felstavningar? ring polia!

Bloggtråååka!

Yeeehe... Har värsta bloggtråkan som vanligt å hatar verkligen det..
Men läger ut en gammal överredigerat bild på mig i dreads, så ja..
Och som alla veet..
SAKNAR MINA DREADS SOM FAN!
Och ja, jag kommer lägga i dom igen! ;)


vafan?!

vad fan ärre fel på fb nuuu..


klart å fixat

Så var min utväxt fixad å längderna fick lite färg dom med! Men jag är fett trött så lär väl däcka snart.. så bloggar mer senar, herråååå! ;)

Bilder från idag

Tjooohooo idag varit med Emil, ja bra då vet ni herrå ;) '






11 juli

Hej alla! Har inte bloggat på ett par dagar för jag har jobbat i pite på pite dragway flera timmars jobb för 1000 kr bara, men var fett kul! ;)

Men ganska jobbigt, som i lördags var det 12 timmar jag jobba och eftersom det blev sena nätter med tidiga morgonar så blir man väldigt slut efter en helg! Sen är det ganska jobbigt att hela tiden vara igång, men värt det :)
Och för pengarna jag fick har jaga bara 100 kr kvar eftersom jag köpte, en munktröjja, en munktröjja till min lillsyrra klara, en t-shirt och godiiiss :3 hehe..

Men iallafall idag ska jag inte göra så mycket Amida vill att jag ska följa å bada med absolut inte taggad på det.. vill bara sova fortfarande slut.. Lust att köpa godis och fetta mig här hemma hos farmor (y''

Men ser ju vad som händer! btw detta är min nya tröjja.. ^^






Jobbar på i pite, varmt härligt väder men ...

mms_img54708 (MMS)

Jobbar på i pite, varmt härligt väder men ser helt förjävlig ut! Ofixad till 110% jaja pengar får jag för detta :)


svar till kommentarer

Anonym om This is my life so do not worry:
oroa sig över vad?

Sv: Bara en random rubrik ;) finns inget att oroa sig för ju ^^


november om kom på helt raaaaaaaandom:
nice bild ^^

Sv: Tack ;)

jossee om Vill sjukt gärna se!:
VILL SEEE :D

Sv: Fan joina så går vi å ser den! :)

Vill sjukt gärna se!

Verkar fett läskig men vill sjukt gärna se den ändå!


This is my life so do not worry


ingen skönhet

Kom precis hem från stan typ, var härligt å kul! ;) Just nu tar jag det bara lugnt å funderar vad ajg ska göra åt mitt failade hår som behövs platas och fixas ordentligt! Och som ni mins har pause från sminkandet igen så ja..

Här kommer en failad bild på mig, ordet för denna bild är "ingen skönhet" å jag menar det! ser helt.. :s

btw måste färga utväxt


this morning

Trött, trött, trööttt...är ordet! Vill sova mer men ska typ träffa marcelo idag, satans unge drar upp mig förefan på morgonen, jaja inge att klaga på ;) Tanke på har inte traffat han sen vi hade skolavslutning sist.. ett tag det! ;)

Men ska typ palla mig upp nu snart å fixa mig, så hörs senare! ;)

*gillas, gillas, gillass...*

Denna videon hur hon sminkar sig, wow! Vet inte om ni känner likadant som mig men jag gillar den!
Man borde haft en gilla knapp här nu ^^
Men haft lust att byta sminkning länge men en sån här sminkning för mig skulle va för komplicerad och ta för länge! Eftersom jag inte är bra på att sminka mig så är inte det här något för mig typ.. Sen att det tar för länge gör egentligen inget.. eftersom jag står med håret länge ofta! ;)


to sweet!


ehm

ehm hej yo alla? ;) ojj v<d gangster jag e, hehe ;) Men ska bara meddela besöket hos tandläkrn gick jätte bra! "happyface" så ja allt jag ville nu ska jag duscha, så bloggar mer senare idag, ska ba komma påå något! ;)

whooiiii!

Japp mammi ringde nu och sa halvtolv tandläkarn så nu flygga upp från sängen å fixa mig till det! bloggar mer sen ;)


Pappa kom precis in med denna najsiiiga tr...

Pappa kom precis in med denna najsiiiga tröjja som present åt mig! Sjuk snygg om jag får säga det sj ;)


SMS-inlägg

mms_img32636 (MMS)


svar till kommentar! ;)

Jessica :)<3 om svartvit teama 04-07-2011:
Snygga bilder! :D <33

Sv: tack! ;)

Hatar rubriker oftast (;

Suger på rubriker verkligen! ;) Men iallafall, kom hem från arons för 30 min sen kanske men tog mig inte tid förre nu å blogga :)

Men ska försöka ta mig i duschen nu eller kan hända att det hinner ta 30-60 min innan jag e i duschen, lilla alfonsåberg är jag "jag ska bara", haha ;)

Btw checka dena sjukt sköna video jag fick av toni ;)


Arons med familjen nu! ;)


Pause från smink?

Under tiden man går skola sliter man ju ut ögonfransarna extremt! Smink varje dag, händer kanske högst 3-5 gånger om termin att jag är utan! Det beror på försovning (hänt en gåååång), för slö att ta mig upp, för sölig, orkar inte eller ärre något i skolan vi ska på.
Som har man bad med skolan på morgonen inge smink, fast vem går ens på badet om det är på morgonen? Är bara om det är sista timmen eller till lunch.. Varför jag gör så beror på att vi har 30 min på oss att duscha å ta oss till skolan från pontus, tar typ en kvart tjugo minuter att gå.. Men duscha å tvätta håret 15 min, torka kroppen 3 min, klä på sig 5-10 min (beror kläder), föna håret 10-30 minuter (beror på hårtorken), sminka sig 10-15 min, packa ihop allt 5 min, gå 15-20 min.. ja nu kanske ni fattar? BLIR FÖR stressigt! Å sånt säger vi ju ofc till lärarna.. ;)

Men iallfall påtal om smink igen, har redan haft en 2 veckers pause utan smink i sommar för mina ögonfransas skull och många andra dagar man blivit utan.
Tror största orsaken att jag sminkat mig i sommar är när jag träffat älsk min, eftersom vill ju vara fin! ;) Men nja inte så mkt annars ^^  tok för lat!
Men hur som helst så funderar jag på att ta en ny sminkpause vem vet kanske blir nästan hela sommarn utan smink! Skulle va grymt bra för mina ögonfransar iallfall ;)

Och för mig är det bara dom som skadas, för använder bara kajal, ögonskugga å mascara inget som sliter på huden i onödan! Tycker min hud redan e nog dålig.




kom på helt raaaaaaaandom

Kom på helt random nu att jag ska ju fan iväg i helgen å jobba i piteå!
Visste inte att det var nu till helgen ;O hm kan någon lycka mig till?


Ba en awsome grejj


svartvit teama 04-07-2011
























huuungriig ;)

SHuuue alla! Är en rätt så seg morgon för mig, har inte direkt gått ur sängen än, har inga planer på det heller! Tror ärligt talat det blir en slö ligga hemmadag för mig, Åker jag någonstans åker jag å köper godis, för fett sugen.

Men även fett hungrig men för slö att göra mat, drar kanske in till stan å går på max å hämtar med mat hem å käkar, för orkar inte sitta själv på max helt raaandom å käka..

Jaja, men ska typ ta å halvdecka i sängen nu, bloggar mer sennn ciooo!

sooool!

Så var man nästan färdifixad bara sminket kvar sen kanske dra iväg till bv och hämta lillskiten (gaston) ^^ Blir nog promenad i värmen å solen, dock tror jag gaston lär bli ganska död då.. :)

Men jaja, ska sminka mig klart nu, kanske skickar bild sen hur outfiten e idag, ser ju ;) bloggaer mer sen <3

Drar till luleå strax! <3


Du kanske äger ett namn?

Anonym om Ajjj.. Detta var inte spec blev biten av e...:
lär dig nå de heter STUCKEN och inte biten!!!!!

sv: Ursäkta mig om jag skrev jävligt fel i inlägget men var typ helt borta. Sen du kanske äger ett namn eller? jaja inte tid med sånna som dig, have fun! ;)

Love<3

Detta kallar jag kärlek!



Ajjj.. Detta var inte spec blev biten av e...

Ajjj.. Detta var inte spec blev biten av en getin för första gången i mitt liv :( armen svider å svulnar, även handen domnar bort "sadface"... Men jjaja, blir nog bättre nu drar jag till boden med familjen å köper godiiiiis kanske ^^ eller för mig blirre nog glass från rönnbäcks ;)


tror jag har fått bloggtråka, igen!

Var ju kul bloggtråka igen står still i min skalle vad ajg ska blogga om, alla små söta (ni som läser) kan ju skriva om vad ni vill läsa om gjärna så kanske jag kommer på något att blogga om..

Jaja,, bjuder på några bilder från då jag var brunnet å hade låååångt hår (yessbox det e löshår).

Bara jag som älskar stora puff frisyrer, å typ tuppcam?

 





Outfiten för idag! ;)


Tråkigt väder..

Vad är det för tråk väder ute?! VIll ju ha sol å kunna sola ju ;)

Men iallfall just nu ligger jag hos mamma i sängen å nördar data, funderar om jag ska göra håret ljusare, en kallblond färg, typ lägga på en askblond eller liknande eller låta det vara som det är nu.. Men ser ju kan inte fixa det förre vecka 28 ändå ;)

Men lär ju bli stämplad som megafjortis då, spec när jag köper löshår med, men är väl smällen man får ta, jävlar samhälle! Men funderar att köpa blått löshår sedan å lägga i underhåret så kanske lite mer håller igen käften ;) Men ser ju! ^^

Jaja, nu ska jag snacka vidare med allt folk å glo lite kläder jag vill ha, bloggar mer sen ;)

svar till min lilla sara! ;)

november - den annorlunda saken om Mitt nya köööööp ;):
diggar din nya header, Molly! ^^<3

november - den annorlunda saken om Mitt nya köööööp ;):
hahah den där har jag ^^


sv: Hehe, tack gumman gulligt sagt! ;) Diggar den oxå dock saknar jag sen en desingn på bloggen typp.. Men ida inte bry mig, kan ju be emil fixa men pallar inte ^^

Hehe, men du erkän vi har typ den bästa mobilen man kan hitta! ;)



Mitt nya köööööp ;)

Härligt!
Var äntligen och köpte en ny mob idag!
Blev en..
Sony ericsson xperia x10 mini pro! ;)
Bekväm att skriva med och grym kamera! love it! <3



seeeeeeeeeeeeeeg morgon


RSS 2.0