sjukt tråkigt

Sitter hemma och har jsukt tråkigt :(

so sweet!


sitter och nöter en gammal låt


diss



Dagens diss blir facebook med deras alla ändringar.. Eftersom alla var nöjd med det gammla facebook som det var så fattar jag inte varför dom ska göra om det hela tiden!
märkte en ny ändring idag.. puffningarna hamnar i händeler + att dom gjort om annat..
Just ja logga in och fick en sjuk syn på händelserna! ehm inte ens hänt såhär mkt ju


awsome grejjer jag hitta! ;)








färga sidecuten?

Färga sidecuten eller vad? Jag funderar ju ännu en gång göra om mitt hår "ovanligt"..
Men detta är mina små funderingar jag haft! ;)

1. Sidecute med dreads, då blir det att jag sparar lite lugg oxå på ena sidan!
2. Färga håret nå grönblå (eller rowsa) färg och ha en blont sidecute
3. låta håret vara blont förutom sidecuten som jag låter bli min orginal färg


Haft idott i spöregn...

Okej kom precis in till skolan efter haft gympa i spöregn, så äre väldig blött och ser hemsk ut.. :( Så nu sitta här med blöt hår som rinner och blöta kläder... ajja! torkar väl senare om jag har tur ;)

Och jag har en bild åt detta väder idag!


Nu ska jag spela! nananann barnminnen <3


Nya byxer bestälda! ;)


Varit borta!

Tja! Har inte bloggat för jag har varit på läger i helgen och var fett kul! ;) Sätt film i massa å varit med vänner å smaskat i oss goooodiiiiis fast alla åt upp mitt men var helt okej för mig :D
Men jag orkar inte blogga så mkt om helgen vet inte varför bara ingen lust,, eller har men vet inte hur jag ska berätta allt! ja såå aa men ni får lite bilder ist! ;)








för er som har missat så har jag och Toni varit tsm mer än ett år nu, våran årsdag var 20 sep<3


When I'm gone


1 timmes rast!

Nu blir det att ha rast 1 timme! ;)
Ska sitta å nörda spel som en liten treåring! + kanske sova lite haha... ^^


hair























Dag 12 - I min handväska

Okej min handväska faktikst äger jag ass många.. två stycken! ;) Haha.. nämen tre tror jag att det är :D Men min fin fina handväska jag använder mig av är svart typ fakeskin oxå ett axelband å såna där kortare band vad heter dom? Men iallafall lite kedjor å ass cool!

Men i min handväska hittar du min dator, smink, hårspray, borste, kam, skolsaker, skräp, candy/läsk, laddare, överförningskablar, kläder ja allt brukar finnas i min väska! ;)


viktiga saker jag lärde mig idag

Viktiga saker jag lärde mig idag och roliga saker man fick höra/hände! ;)

1. Det var varmt när Kim råka tända eld på min fot :d

2. När Mirre var mindre gjorde hon egna handgranater (nå sånt..) och slängde ut genom fönstret :d

3. Vissa får lära sig av sin mamma att städa betyder att man gömmer undan allt skräp och skit i låder, under säng, mattor och även under madrasen :d

4. Att getingar kan kidnappa en och knytta fast en uppe i något högt :d

ehm vad fan sa du mer mupp till mig?


Dag 11 - mina syskon.

Mina syskon! Ye det här blir bra för vet inte riktigt hur många syskon jag har.. haha ^^ 
Nämenförst har jag min brocha Kasper, sen min syrra Klara sen även ericas son hon har ser jag som en slags bror + vår lilla hund e vårat spec syskon, aww vi e en sån normal familj!


So sick!

Satt på skolan idag å leta debater om abort och hitta massa sjuka grejjer som gjorde mig jävligt så arg..

Om dom nu ska säga så mkt att vi är mördare och allt så kan dom ju själv ta och vara gravid ha ont, få hemsk ful kropp, å typ förstörda bröst, glömt inte att man tappar mkt hår oftast av att va gravid och amma! Sen dessutom ska vi ta hand om ungen ifall man inte vill detta ärre ju fan bättre att gö abort än att få ett oönskat barn!




bara lite vad som hänt å händer

Tja alla! ;) Har precis kommit hem från stan där jag varit med Bitte och tjockat mig på max, aw..  Sen blev det att glo på lite kläder å smycken å drömma sig bort att man är rik!

Men ikv blir det ju att dra till ungdomsgruppen i kyrkan å ha kul! :D
jag å bloggen kommer inte överens att lägga bilderna rätt väg..


Helt risig

Idag känner jag mig helt risig haft utegympa i regn med löshår så skiten ser helt fuckad ut och även inte hunnit sminkat mig.. så ser förjävlig ut.. :(
Men iallafall nu sitter jag och tar det lugnt och idag så blev det att ha mitt usa linne från shock! ;)




Hiss eller Diss?









mys

Efter att fixat garberoben å rummet i timmar så är jag slut.. å utråkad så jag å Gaston tar pause å myser ;)


Hatar min header!

Fy å blä, ni vet min sån där mojjsiiiga header där uppe? Jag hatar den har jag tyvär gjort ända sän jag skaffa den och nu är det såhär jag behöver en ny header men vet inte hurdan header jag ska ha.. Har ingen insperation allas.. :(
SÅ finns det någon söt sak där ute som kan tipsa mig om nå? Säga vad ni tycker? SNälla kommentera! <3


..::Dag 10 - Det här hade jag på mig idag::..

Munktröjja, short å nylonstrumpbyxer


..::every day is a day::..




Kom just på värdens bästa fråga en polare stälde mig en gång... Han fråga mooiii "Hur skickar man ett sånt där awsome hjärta irl?" Det var fan dagens (y jaja från ledsen till glad gick man ;)


..::Hanna::..

Gud vad bra film! Precis sätt filmen hanna fast jag borde pluggat eller liknande (a Men fick nå cp ryck att se film ist så gjorde det ;)
Men iallafall filmen "Hanna" jag såg e verkligen super, klart en 10! Dock lite små sorgslig.. Du vet ingen morsa, hennes pappa dör å sånt.. Men suverän annars å hon klarar ju sitt uppdrag, å jag hade hoppas på att pappan hade överlevt ist för att dö.. Hatar att bra folk dör.
Men jag typ suger att berätta om filmer så ja se den sj vet jag! ;) 


..::planerna för idag!::..

Okej fårse...

1. Färga löshår
2. Plugga eng
3. Fixa med teroin till moppen, suck lär aldrig ta kortet!
4. Duscha
5. Hinna träffa toni helst om han har tid! ;)

..::Dag 9 - Min första kärlek::..

Oj oj oj! Bra fråga haha..
Amen var nog i 5an i en kille... tänker inte ta upp nå namn, för det e fan vidrigt! HAHA! oj vad elak man e ;)
En gammal kärlek jag inte vill ha tillbaka!

..::Dag 8 - Ett ögonblick::..

Oj jag som har massor med ögonblick! Första gången jag träffa toni, hur jag å josse blev vänner, när jag å jasse lärde känna varandra för typ 6-7 år sen? Men tror ärligt talat jag väljer ut ögonblicket med ehm ehm...

Okej jag kommer inte på vilket jag ska välja! men få bli... När vi valde vår vovsing.. Minns det som igår typ haha,, när vi åkte å valde Gaston! ;) Börja med lurade Erica med mig till Boden hon dilla om nå kläder jag skulle få så man ba okej jag joinar lätt lixom!
Men när vi sitter i Boden å käkar pizza kommer ju sanningen fram att vi ska åka å välja ut en liten frallavalp! Snacka om man blev superspiiidad! Ville ju hämta hunden typp nuuuu på en gång! ;) Var som ett barn på julafton..
Sen när man äntligen satt där vid alla små valpar så skulle man ju välja mellan 3 st.. Var ju som svårt för alla e juuu sååå söta men ja.. Sluta med att vi tog den mörkaste men en vit fläck på nosen om jag minns rätt, som e våran lilla bebis till hund, sjuk å galen ;) glöm inte att han är lat oxå...

Ja finns inte så mkt mer att säga, sen vänta en månad innan han blev våran ja.. nå sånt ^^

Just ja! glöm inte att denna stora sak var lika liten som min hand då typ.. har en dålig bild.. men jaja ^^


..::dagens diss::..



Dagens diss blir landet! Eller att man flyttar till hus som e utanförstan asså ni fattar alvik, niemisel, gäddvik, singsundet (stavning), bensbyn osv..

Jag bor själv ute på landet med morsan ja det e väl soft borta från stan men du kan gott som inte vara med någon spec när det inte går buss ditt ut! Man känner ingen där ute, du får inte köra med din moppe heller.. DET SUGER! Hade jag haft en häst att rida där ute hade det varit bättre men har inget, sry morsan. Men less på landet. men gillar ju det ändå lixom

Lixom borru inne i staden luleå som jag gör, så ärre som ba hmm vill sola åker jag å solar, jag vill ha nå åker jag till affärn, vill va med någon tar 10 min in till stan! å alla vänner är nära! fan så det ska va! Att flytta ut till landet eller utanför stan e elakt mott barnen som fan, sry om jag svär men sur.

Nu kolla pappa å Erica på nå hus i gäddvik inte för jag tror dom ska köpa det men ändå. Seriöst räcker att en bor utanför stan inte en till! Långt till stan, å långt som fan till skolan.
Skyll fan inte på mig om jag kommer försent för erat eget fel då. Om jag redan försover mig nu vad fan kommer jag inte gö då lixom..

Kommer inte ha nära till vänner kommer få problem att träffa Toni oxå.. NÅGOT SOM INTE E ACCEPTABELT Behöver nog inte säga hur sur jag e... Sen när man får svaret du har ju moppe, asså jag kokar av ilska lixom betalar du BENSINEN ÅT MIG?! exakt skulle ju inte tro du gör det. Ja en moppe drar lite men du ska köra därifrån in till skolan, sen måste du ha med moppen överallt du åker, sen köra hem igen. Det drar bensin som fan.
Glöm inte sen att jag ska ju alltid vara hem till middagen kan man ju fett glömma att jag är om man flyttar långt utanför stan. Bra så nu vet ni.. Sen vintern ja du kan åka buss. Okej men betalar du kostnaden för två busskort sen ska jag då fan få va ute längre för bussen tar fan tid att åka betyder jag kommer behöva åka hem jävligt mkt tidare! Bra då vet ni nu om ni läser detta!


..::Dag 7 - Min bästa vän::..

Min bästa vem, shit lite svårt för har många bra vänner.. Och 3 st jag inte vill leva utan! Men vi gör lättaste sättet vi tar min bästa vän Jasse för haft henne längst så aa! ;)

Vet inte direkt vad jag ska skriva om henne men hon e galen, spec, jävligt snygg å fiiin cheeyyy <3 Galet monster i godiiiis å mat exakt som alla vi andra.. men ja, finns alltid för mig å vi har sjukt mkt fina minnen tsm! ärligt talat vet it vad jag ska skriva! :( <3


..::svar::..

Jessii om ..::okej såhär blev det::..:
Fan va snyggt <3 de är ju typ så jag vill ha -.-' vad använde du för hårfärg? (aa'

sv: först börjar jag väl mer att tacka ;) först använde jag en blondering från shock för att ta bort mitt turkosa hår blev ju pigelingrön då... men den e super! Sen använde jag ba en vanlig blondering från willys inge mer spec ;) blev vitblond av det iallafall ;)

..::trixar!::..

Precis typ fixat klart håret, så nu har jag big hair med fluff igen! ;) btw såhär ser ju en osminkad jag ut!


..::okej såhär blev det::..

Okej jag skulle bli blond igen sa jag, right?
Jag blondera bort mitt pigelin grönahår och detta blev resultatet, knallvit! Nämen mitt hår blev vitblont som inte var planerat! Hade mer tänk vanlig blond ganska ljus men inte såhär ljus,, nu passar inte löshåret så ståt å blonderat det ett bra tag å väntar att det ska torka för att se om det går att använda å det..

jaja några bilder på mitt hår och jag har inte redigerat bilderna.. ;)

BTW jag å bloggen kommer it överens med bilderna.. dom e rätt väg vända å allt men så fort dom kommer in på bloggen vänds dom om :S












..::???::..


..::Blir blondiiie nu igen i helgen::...

Å jag vet att jag ser ut som en fjortis på bilderna ni behöver inte berätta det till mig ;) Men nu ärre så jag vet ju vem jag e lixom å fjortis e ju det sista!






..::KLOCKREN::..


..::RANDOOOOM::..


..::Dag 6 - Min dag::..

Min dag består idag av en skoldag med värdens bitch till vikarie (stavning). Hon säger åt oss att jobba med något vettit när vi sitter och arbetar med våra keynote arbeten som är vettiga.. Fan kärring jävel vet väl fan inte ens vad det är.. haha, men ser vad som händer idag pallar it blogga tjaooooh

..::jag har pigelingrönt hår.. det är inge skojj det e sant..::..


..::Dag 5 - Mina drömmar::..

Mina drömmar i livet.. hm.. ^^ låt miiiig se nuuuuuuu :)

Va tatuera, kunna rappa bra, ha ett bra liv med en underbar sambo, va förlovad,  ha en unge kring 20 ja sånt :)
Äga en ponny!!! :D amen vafan har inte såå mkt drömmar.. men typ..

Ni vet så här kring 20 så vill jag ha en sån hääär najjsiiig lägenhet med my boooiii å ha en unge pååå typpp 2 år? ;) önskar jag kunde sjunga bra oxå! men ja! ;)

..::Dag 4 - 15 faktapunkter om mig själv::..

1. Jag heter Molly
2. Jag är bi
3. Jag har en kille
4. Jag älskar färgen svart
5. Jag har en hund
6. Jag älskar att sova
7. Jag har inte ett ändå ig
8. Jag gillar hösten mer än sommaren
9. Jag tål inte solen min skalle sprängs
10. Jag älskar att sola dock ändå å vara brun
11. jag har två utöjningar storleken 8
12. Jag vill förlova mig
13. jag hatar verkligen folk som säger att dom som gillar samma kön e äckligt
14. Jag har en skinnjacka på mig nu
15. Jag hör andré säga vart e oskar nu


..::hiss::..



Söndriga byxer är dagens hiss! Jag verkligen älskar dom det e såå ja på nå sätt ;)




..::Dag 3 - EN sak jag älskar från min garderob::..

Oj vilken svår fråga måste jag säga! för jag älskar flesta kläderna jag äger! ;) Men om jag nu måste välja ut ett plagg så är det nog min West cost choppers tröjja! En munktröjja ja alla vet nog hur den ser ut :)

Men ifall någon har glömt bjuder jag på 2 bilder med den underbara tröjjan! dock inte andvänt på länge.. vet inte riktigt var den är.. tror den ligger gömmd hos morsan!






..::Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn::..

Menningen med mitt bloggnamn.. hmm... tänkte aldrig så mkt när jag skaffa bloggen från början för jag sov och Josse gjorde den, haha! ;)
Så tog mitt pixbox namn som består av ett gammalt smeknamn och mitt namn så ja ;) Jag skulle ju vilja ha nytt bloggnamn men orkar inte skaffa ny blogg å sånt tycker det bara e fett onödigt!



..::random::..


..::Dag 1 - Presentera mig själv::..

Alla som läser min blogg vet ju vem jag är men okej! ;)

Mitt namn är Molly Backe jag bor i Luleå med min familj och även i Niemisel med min andra familj som ni fattar skilda föräldrar! Jag är 15 år som jag nyss fyllde och har 2 riktiga syskon och 1 låsas syskon. Har även en hund som heter Gaston och äger ett stort intresse av teckna, har även planer på att bli tatuerare!
Jag är i ett förhållande med en kille som heter Toni och snart 1 år med oss, som jag tycker är najs! Vet många klagat på mig angånde mitt förhållande för många tycker det är konstig för min kille är 4 år äldre än mig. Men jag ser inge fel på det så käft om ni har klagomål.
Jag älskar att shoppa dessutom typ beronde av det ifall jag har pengar och har jävligt svårt att bestämma mig för vad jag ska köpa när det gäller kläder för har ingen fast stil går med så blandat.. Sen har jag i övrigt svårt att bestämma mig om mitt utsende ibland. MEN det gäller mitt hår bara! ;) Byter ofta..
Ehm vad mer kan man säga?haha typ allt om mig! ^^ Eller finns ju mer men vet it vad jag ska skrive eller säga! Mkt roligare om ni skulle fråga mig om saker, som ärre nå ni vill veta om mig? Snälla kommentera då! skriv anonymt om ni inte vill säga namn lixom :)




..::Okej jag är jävligt efter men nu är det min tur!::..

Dag 1 - Presentera mig själv.

Dag 2 - Meningen med mitt bloggnamn.

Dag 3 - EN sak jag älskar från min garderob.

Dag 4 - 15 faktapunkter om mig själv.

Dag 5 - Mina drömmar.

Dag 6 - Min dag.

Dag 7 - Min bästa vän.

Dag 8 - Ett ögonblick.

Dag 9 - Min första kärlek.

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

Dag 11 - mina syskon.

Dag 12 - I min handväska.

Dag 13 - Låtar jag kan lyssna på om och om igen.

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag.

Dag 15 - Detta ångrar jag.

Dag 16 - Det här är jag beroende utav.

Dag 17 - Mitt favoritminne.

Dag 18 - Det här får mig att gråta.

Dag 19 - Det här får mig att bli glad.

Dag 20 - Någon jag vill byta liv med en dag, och varför.

Dag 21 - Det  här saknar jag.

Dag 22 - Det här upprör mig.

Dag 23 - Det här får mig att hoppa av glädje.

Dag 24 - Något jag gillar med mig själv.

Dag 25 - En bild från mitt rum/lägenhet.

Dag 26 - Mina rädslor.

Dag 27 - Min favoritfärg.

Dag 28 - Något jag vill ha.

Dag 29 - En nytagen bild på mig

Dag 30 - Ett sista ögonblick

..::Dagens investering::..





+ 1 bh, 3 par string

..::ett stort allvarligt fel är::..

Ett stort allvarligt fel med att va brunnet är att...... MIN KEPA INTE PASSAR TILL ;( snyft typ?

..::Nu blir det redovisningar i skolan::..




..::hår::..


..::Grattis till mig::..


RSS 2.0