Sitter och inväntar

Yeyh slutar efter lunch så nu stter jag och inväntar dom sissta minuterna och garvar till en kommentar, låt mig gissa det e marcelo som kommenterat

Men jo "kebaben" får jag låna pengar och inte lämna igen? ;)



Bild bevis till Adam :P

Här har du mig i svart hår gammla bilder så mobba it tack (A)









MIN SJUKA VÄN!

Detta är ett måste, min lataste och mest sex galnaste vän Andre :) Nu ärre så han praoar på ssab något som tydligen e jobbigt å varmt å vad skickar denna lilla mupp till mig jo bilder där han leker sexig på å håller sen på att fjanta sig om dom xd  haha här kommer bilderna ;)

Dagen skratt för mig iallafall ^^





Yooohoo var det bara pengarna som saknas :)

Heey ;) Just nu sitter jag å letar nya klackar jag tycker jag behöver dock använder jag aldrig mina klackar ;) hehe (a'' men här kommer några snygga klackar jag vill ha! ;)



Yoho vill ha lixom ;D ända som saknas nu är pengarna... :(

Äntligen

Äntligen har jag tagit å skaffat ett par nya lösögonfrannsar, stolt jag känner mig! Tack vare Marcelo så fick jag dom :) fan schysst att betala dom åt mig! ^^ 





Bloggar mer sen om jag ids ;)

Måste

Cha cha alla! Sitter här (rast) å stör mig på min satans utväxt jag har,, sen måste jag investera en ny mascara min e så gammal att den bara rammlar av :S


jag idag



orkar it blogga sjukt trött så natti alla <3

NEEEEEJ

Mamma skulle beställa mitt löshår å det gick inte :(


Blir väl att shoppa upp pengarna

Påsk kan vara chill tanke på att man e 400:- rikare ;) Men för dom blir det att shoppa för och vet exakt vad jag ska ha, nytt löshår så man kan börja se normal ut igen ;)

Många tycker det är fuska med löshår, men det tycker inte jag det är ju bara ett sätt att fixa sig som smink är, lr vad tycker ni? Sen om det syns lite lr lite mer ibland att det är fake har väl inte så stor betydelse för det är ju inte äkta direkt och jaf står ju för att det är fake och håller ju inte på att det är mitt eget?

Men tillbaka till ämnet att skaffa blir nog att beställa från taj mahal löshåret färgen brunt, lugnt värt pengarna ;)


svar till sannie

svar till ( http://sannie.blogg.se/ ) tack så mkt jag ska se till att få en awsome helg och hoppas du också får det :) Så varmt vet jag inte om vi har men folk säger att söndag kommer bli en riktig varm dag :) Och en liten fråga till dig vars e du? :O :)

Svar + facebook

Först svar till lite folk

först svar till Nikitia ( http://nikitias.blogg.se/ ) Tack så mkt för den fina kommentaren om min blogg och jo allt är bra :) Du har en fin blogg du med :)

Sen svar till Sara ( http://jordgumman.wordpress.com/ ) nej inte jag på bilden, men älskar verkligen den där tjejens hår! Önskar jag själv kunde vara så snygg! :)

Sisst men inte minnst svar till Alle, tack men var inte jag på bilden något det står i texten ;)

Nu till det andra en stor fråga jag börjat tänka på, vad gjorde vi ungdommar innnan facebook kom? Vad kunde vi sitta e flera timmar och göra, som nu helt beroende av facebook ju! Alltid inne, uppdatera och allt sånt.. å facebook spelen varför blir man så beroende av dom? Dom är inte ens spec roliga och dom segar pajj datorn som faaaan! :S



Här är en bild på mig i blont! :D


Saknar!



Fan saknar mitt blonda hår som fan! Jag skiter i om folk kallar mig fjortis om jag blir blond igen, skiter i det ska fan va blond! Dock är mitt hår över peparerat å sönder... Så kommer gå åt helvete men beställer löshår till blont å det för ska fan bli det! ;) Å någon som inte tycker jag inte ska bli det? skiter jag i min vilja mitt hår ;)

Utöjning piercing och tatueringar

Jag fattar inte dagens samhälle varför får man inge jobb om man har en tatuering, piercing lr utöjning? oj du har en 8a i örat no big deal, lr en piercing i ansiktet och bara för det får du inget jobb, det e ju sjukt! Lr en tatuering som råka synas lite?

Man kan ju ändå jobba lika bra och nej det är inte onödigt att ha sånt, själv tycker jag det är jävligt snyggt i normala mängder, så jag förstår inte på folk som ens ids börja klaga på ungdommar som kanske har ett hål i läppen? lr liknande, no big deal. Inte vårat fel att vi inte lever kvar på 1800 talet som dom gammla tanterna gör.. ;)

Var bara tvungen att skriva detta fick någon jäklar pang bom sak måste skriva :O :D

Detta är mitt öra som lixom får man inget jobb för man har sånt här, it's sick..,




19 april

Duktiga jag stiger upp tidigt 11 idag, Fixar mig och åker iväg och möter upp b-rudarna ;)
In till stan och chilla gå på lite butiker sen käka :) Mötte upp Toni en snabbis och sen träffa jag brorchan vid loet och där vi såg toni och kasper la värdens disss "Fan var han bara så där liten", man ba vafan inte vårat fel att alla inte e 187 cm lång å har 47 som skostorlek ;)

Tar mig in till Boden drar på sun tan och solar en snabbis, tänkte köpa godis med nöjde oss med det vi har, drar till bussen å hem till josse ;D

Ja sorry kanske inte intressant att läsa men helt tom i hjärnan vad jag ska skriva men ska dra iväg och basta typ nu :) Men bara sitta klart en stund på min typ blå, svart + 1000 andra färger som min vita mac e nerkletad med (A) uppsss.. ^^

Men men kanske bloggar senare ;)





Långt inlägg nu!

Okej nu kommer ett lång inlägg komma så hoppas ni orkar all text men självklart lägger jag upp bilder oxå ;)

klockan ringer 10.10, erkän att jag e duktig som stiger upp? Nää inte direkt..  stängde av alarmet och somna om vakna senare av att min brorcha kommer in och frågar efter nyckeln till röda cykeln och märkte att klockan var något med 10 och skyndar mig upp för ska träffa Dessi kl 12 i stan dock gick inte det så bra..
För när jag skulle dra fick jag veta att det e mat och tio min och får inte gå förre jag ätit.. Ringer Dessi och ber henne försöka hitta hitt ^^

Tar Och käkar springer ut sedan till dessi :) In till stan och chilla på olika affärer och glo, sen lilla sötungen Dessi springer runt och letar sin rosa hårfärg, blir lagom avis på henne och får stor lust att skaffa blåtthår nu! Men ännu större lust att investera ett par bruna dreads, men äger inga pengar till det, så det får man fixa ihopp senare :)

Kring tretiden springer jag till bussen och åker hem för muppjävlen måste iväg till fotbolls tränning, jag gillar inte fotboll vet du det Dessi? ;D

Nu lite bilder.. För tänkte sätter lite då å då? ist för all text först, hoppas det e ok ;D







- Första bilden ser ni ju en lite vanlig dampande Dessi, aldrig normal men väl så vi är ;)) Men iallafall när lata vi vänta på bussen för vi inte orkade gå in till stan, lite lata maby? (A) ;)

- Andra bilden, jag typ ber? HAHA lr så inte men var dessis reaktion ^^ Btw måste skaffa svarta yld byxer.. Hm heter väl så? Så trött så jag inte minns ett piss typ ;D

- Tredje bilden jag och Dessi coolast i stan med våra brillor! (Y)


Efter jag kommit hem händer detta, jag slöar vid datorn och joinar Erica och Maria sen ut till smedjs byn (inte helt säkert på vad det hete) där dom ska fixa klart huggiz för användning ;)

Och jag tror verkligen jag dog av skratt!

För dom höll på som Huggiz var en levande människa och dom skulle töjja henne å allt, tror vad alla fattar vad ämnet blir som ;) Så alla menningar blev lite roliga, sen när thommy låg under huggiz å höll på så sa han det spelar ingen roll hur mkt du envisar huggiz jag gillar det bara, det låter kanske inte roligt, men jag dog verkligen ^^

Sen när dom skulle byta fjädrar var det ju ännu roligare, ericas skrik "NEJ AHHHH NEJ NJE GAHH DU SKADDAR HENNE, STACKARS HUGGIZ" haha, alltid lika knäppa som vanligt ;) Detta skrek hon när Thommy drog lite i henne ^^

Sen hem å tråka, rasta hund och hänga tvätt, asså erkän jag e duktig?! ;)







- första bilden bara en bild inne i huggiz inge spec ;)
- andra bilden när dom fixa med henne..
- tredje bilden en bild på huggiz för ni som inte vet vem hon e ;)


Just nu tänker jag lägga ut lite klagomål angående spotify blir ju fan galen på detta nya shit som skaffat med bara 10 timmar och inte lyssna på mer än 5 gånger på samma låt.. Det e så cp, ska man börja nöta youtube ist? jaja,, får väl börja med det ist då..

Men nu ska jag vara social med hjort som ville att jag skulle snacka med han och nu hör jag att micke oxå skriver, jaja längtar som fan till jag ska va med frugorna imorrn ;) <3

Svar till Linda

Någon Linda som hade kommenterat att alla kan ju lägga ut klipp fråm youtube, men det går konstigt nog inte för mig med min mac och ja jag vet hur man gör för jag har lagt ut förr..

Behöver

Jag behöver investera

o Nya lös ögonfranssar
o Nytt löshår
o Jenas shorts
o Nya gina linnen
o Ny mob

Men frågan är för vilka pengar?!

Idag

Idag virrig dag typ.. Tog mig 6 gånger imorse innan jag fatta avd klockan var.. Göra sig klar sen cykla iväg till skolan, ea på morgonen å äntligen har vi fått internett i skolan! (y'' <33 YOHO!!! :D Alla typ ass glada sprang runt över allt ;)

Sen iväg på teater Tur och retur tror jag den hete.. Inge kul teater men ändå satt jag och garva? haha.. Tack vare att Linus fluma sig genom hela teatern i en timme så dog av skratt! Och hans fina mening bra film bra film.. Sen när dom skrek vi e bra, hörde man andre skrika jag e bättre.. Bara garva som fan! ;)

Sen så slutade vi för dagen, soooft (y'' Var med anton, Marcelo och Linus då, dock får Anton hem och marcelo missa 2 bussar (Y) Sen vid 5 kom Jimmy till stan och jag for och var med han, sen hem tio i nio.. Jaoo vart min dag men måste dra hejs :)


Snabbt inlägg innan internetet dör ;)

Idag skola, var duktig och cyklade till skolan med andre (y'' Mina ben kändes helt döda efter det, typ otrännad, haha! Man som ba var försvan den där styrkan man hade i sommras? MEn ba att tränna tbx ;) Dock värker min röv.. Minns att jag hade det problemet i sommras! Tanke på att jag fortfarande har ont i röven sen i sommras.. kanske behöver ny sadel?

Men idag efter skolan så cykla jag ut till hertsön för att fråga om prao med andre på ica.. Men var e den där gubbsaken då? på semester :/ Jaja, ba att åka tillbaka ditt på tors ^^

När jag äntligen kom hem trodde jag att jag skulle dö av värme, för cyklat runt i 20+ i solen med tjocka blå yld mjukisar, gina linne, sen en tjock munkjacka på det,, gissa om varmt? :O

Hemma tog jag det bara lugnt med huvudverk.. :/ Åh hungrig som fan å fick ett gott skratt på det av Marcel, hans fina kommentar " DU och din jävlar mage!" ;)

Sen kom toni hit å de, sen har jag väl inte gjort så mkt mer :) Sitter å e sjugen att teckna något, crille som gjorde mig sugen på det eftersom han själv sitter och gör det :P

Men men ska dra internett dör ju om 10 min,, men bjuder på en bild moa fota på mig för någon dag sen ;)

Inte hunnit rättstava! kan finnas mkt fel


Nu dra iväg med moa <3


vi kan ju alltid va lite konstiga ibland :)

jag å moa :) <3 btw e med henne nu ^^


Skynda skynda iväg till skolan :)

dsc03677 (MMS)

Skynda skynda iväg till skolan :)


Roligt man kan ha ;)

Detta kan man fördriva tiden med ibland ;)





Jobbigt att blogga men men ;)

Ba sluta lata mig å slänga ut ett inlägg ;) Kom nyss hem varit ute med moa å softat å nu sitter jag å fettar mig med en blue keld å marabouu <33



Nu sitter jag på kh å ska se någon teater,...

dsc-0000217 (MMS)

Nu sitter jag på kh å ska se någon teater, lir sen att kolla efter resept på kh ;-)


Blogg mästaren man e (y''

Haha, nu ärre dags att skäpa sig innan josse dampar sönder att man inte bloggar :) Något jag vet min lilla el kalb gör <3

Men idag varit soft dag, satt med håret 1,5 timme på morgonen och fick en stor skräck när jag märkte alla gratis sms slut! hade ju fan 650 i fredags.. Jaja måste gått åt under helgen :) Sen vart på stan mer Mercelo å chillat sen hem, å nä inge mer kompliserad boggning orkar fan it ;)


Bara en litet mob inläg för att se om det ...

Bara en litet mob inläg för att se om det funkar..


jaooo

Har blivit extremt lat igen på att blogga...

RSS 2.0