2010-09-29

Tja ;) Sitter och lyssnar på musik å chillar hemma ;)

Idag har jag varit m Tanja, Challe å Bitte ;) först var vi och vänta på Tanja som hade utvecklingsamtal som tog 10 min? haha, asså shit vad snabbt ;)
Sen gick man och möte Challe m gänget, tigga till sig pengar av Challe, sen gick vi och satt oss vid den där parken utanför smedjan :) 
Snacka snodde Tanjas godis (6) hehe :P 
Sen stack Bitte hem och vi gick till kh för att förlänga Challes böker han hade... Hans lilla problem var bara att dom var lånade på Ciccis kort och han vägra gå fram själv.. :/ Så man fick dra dagens fina lögn för kärringen i kassan, eller vad det är? Bökerna fixades lätt sen stack man vidare innan man skulle hem, men ska dra nu, hejs ;)




Redovisning gick dåligt, eller var det okej? ;O

Tjah, idag var redovisning på målfokus i skolan... Muntligt man bara shit, shit, shit, CICCI!!!
Så ordna man att få redovissa för en mindre grupp :) Eftersom jag inte klarar av för en hell STOR klass :(
Nog att jag faila först som fan och var tvungen börja om helt å hållet, så det blev rätt, lite för mkt nervös kanske?
Men skämmdes (stavning) som fan... hella mitt face blev kokhet så var säkert illröd i facet! :( :S
MEn eftersom jag faila först så sa cicci till mig att börja om och läsa från pappret ordentligt, såg inte dirrekt heller vad det stog heller, så tände lampan å kännde mig som en idiot!  
Sen så stressa jag igenom hela och glömde allt jag hade tänkt lägga till som hade kunnat ge mig högre betyg oxå... lyckat! jaja, men får nog minst g om man nu kan säga så? Vet tyvär inte vad dom nya betygen heter ;)
men ska dra, ses ;)


Har rockstore gått i konkurs?

Asså har Rockstore gått i kunkurs eller? åkte förbi det med bilen idag med pappa och det var stängt som vanligt!
Pappa påstod att dom har gått i konkurs... Något som stör mig då! Vars ska jag då köpa alla mina munktröjor å munkjackor ifrån? jaja, jag kan alltid beställa från internett men ändå... :S

Jag vet att Tanja har varit där efter dom hade semester och dom har haft öppet men varje gång jag har varit så är det stäng och dom har stängt under öppetiderna..

Vars ska man nu köpa snygga annurlunda kläder ifrån? jojo, pappa sa men gå på gina, hm eller nå sånt, man tänker ba säg en affär där fjortisar inte är på tack!

Kalla morgonar...

Fy fan vad kallt det var imorrse! Kan inte fatta att det redan är så kallt... :S Men, jaja för leta rätt på nån jacka, något jag typ inte har? kanske har över 10 jackor men har inte en ända jag vill ha!! Så måste lösa det problemet med kläder...
För att klara av den kalla vägen till skolan jag GÅR så letar man varje plats solen lysser på, för där håller man sig varm ^^
Men nästan bara skugga överallt och ligger frost på varje plats typ, man ba vill inte ha höst... vill inte ha vinter! :(
Vill ha värme! <33

Men när jag äntligen kom till skolan märkte jag att jag hade glömt nyckeln.. :( Så var bara att vänta på Bitte som kom just när vi börja (bitte har extra nykeln), då vi hade planering och fick nya scheman :D
Men när Andre della ut som glömde han oss man ba diss? haha... Men fick det sen :) Då jag märkte att tiderna var omgjorda, på måndagar slutar vi tio i två och alla andra dagar var tre om jag minns rätt ;) Jag å Hanna var nöjda med det för vi slutar faktikst bra tider, men Nattis skrek å gorma att hon inte hinner till sitt beverly hills om vi slutar tre, haha :)
Bara ett tv program ju! Är jag typ den ända som inte kollar på tv? :)

Sen var det språkval, såklart har jag svensk engelska, något som suger... Men bra om man måste bli bättre på engelska eftersom vi bara har engelska i det... haha, Elin tyckte det var hemskt i engelskan för vi inte visste typ vad staverser var, eller vad det hete? Hon ba har inte Cicci lärt er?!?! Jesper sa nått med att han lärde sig det i trean medans jag och Nattis bara titta på varandra som frågetecken xD

Asså ett - man kommer inte ihåg något man lärde sig i trean? Eller? jag gör iallafall inte det.. haha! :)

två - Måste Elin få typ damp för en sån liten sak?

HAHAHA, jaja... :) Sen vare ea, kanske fick fem tal i matteboken gjorda? Lyssnade istället på Nadia som läste spanskan högt och Nattis som gorma med matten, fast hon var som mig fatta inget :)
Jag gjorde ändå viktiga saker räkna hela tiden hur många minuter det var kvar till vi sluta, eftersom vi sluta efter lunch :)
När vi äntligen stack jag hem istället och käka Billys och satt mig vid datan ;) Men ska dra nu, hejs :)


Tjahh ;)

Hej alla, sitter hemma och slöar, lyssnar på musik å sånt ;) Fy fan... Imorrn ärre skola oxå, not god!
Måste öva på redovissningen till mf igentligen.. Men asså orkar fan inte redovisa nått jag itne förstår mig på!
Fattar inte ett skavatt av skiten ju.. Så kommer faila stort imorrn :( är jag ganska säker på det..!

Sen hörde jag av Oskar att dom tänkte dra igång ett nytt projekt, serri jag undrar hur skolan tänker, för vi är redan efter i maten tack vare projekten och scheman som inte funkar :/
Vi kommer efter med andra saker vi ska ha klart, snart? Måste läsa ut en bok oxå och skriva en bokreflektion eller vad det heter?

Men ska dra, hejs ;)


vad fan ska man göra?

Asså vad fan ska man göra?
Har förjävligt trist... Sitter på skype å snackar med matte, men har INGET att snacka om! Ingen är typ inloggad heller på nåt... två på skype, åta st på msn där en e tillgänlig! fan vad TRÅK asså... -.-
Är inge tröt heller å imorrn lär man bli väkt förre fan för jag ligger i soffan på örnäset hos Erica... Och göra det när det finns en morgon pigg fyraåring är inte bra... :(

hund

Tja allla! Ni som känner mig vet att jag var nära att skaffa hund igen? Men blev aldrig av eftersom jag tänkte att jag inte hade tid och ville inte att hunden skulle bli ledsen av att vara själv..
Men nu eftersom farsan å erica ska flytta ihopp blirre att skaffa hund (y) och så måste jag inte ta hand om den själv.

Så låg och glodde efter hundar på blocket något jag alltid gör typ, haha, men iallafall så hitta jag en ass cool hund!!! :) En Chinese Crested dog, så jävlar cool hund har vilja ha en så länge!
Men det går ju inte för vi bor i Sverige i Norrland där det är kallt och lilla kineshunden behöver vara vinter kläder som e så jäääävlar dyrt... :/
Men det finns ju andra coola hundar jag gillar! :)

Rottweiler men nä, nä, den tänker dom förbjuda.. Något som gör mig förbannad! inte hundens fel, det är ägarn, asså bedöm inte alla hundar efter vad några av dom har gjort... Det är ju som att bedömma människor, ALLA e olika..

Fransk bulldog grym hund alla vill ha, fast Elias e ju nöjd så länge det inte är nån ledsen hund (mops) och att hunden ska heta batman, haha och jag vill ha en tik ;P En franskbulldog e ju grym och klarar av vintern, kanske fel hund om man då vill tränna med den.. annars e den perfekt, för den e liten så den kan vara i famn med, för jag ÄLSKAR att gosa med hundar, hålla på med dom, klappa dom, MEN dom ska veta vem som bestämmer å vara lydiga!  ;)

Cairn terrier, värdens mäst underbaraste hund!! Så länge man kan uppfostra den, har sätt ouppfostrad och uppfostard cairn terrier, står skillnad på hunden ^^ Ebba var ju en Cairn terrier och hon var ju helt underbar, asså vila ifrid gumman <33 
Ja men jätte bra sällskap, familje hund, den gillar att leka och går att tränna med, dom måste stimuleras (stavning, asså man ska leka med dom, lära dom nya saker) ganska mkt, sen är dom lätt att lära nya saker, spelar ingen roll att hunden e vuxen den lär sig ändå lätt ;)

Sen har vi Bull terrier och Stafforshire bull terrier tycker raserna verkar nice ;D Hund som man kan tränna mkt oxå...

Sen skulle jag villja ha en Boxer vi hade en sån hund när jag var lite bebis, minns inget av Tajzon (stavning) men dom säger att han var lydig helt underbar, sen så är dom grymt coola å söta ^^

För er som inte vet så har vi haft tre hundar när jag levt! Först Boxer, sen en cp hund som hete Simpson han var en Tibetansk terrier, sen hade vi Ebba den ända jag minns oxå, hon var en Cairn terrier (stavnning).

Den coola hunden jag hitta på blocket ;)


hemma

Är äntligen hemma efter skolan, skönt som fan är (Y) Idag på skolan hade vi elevensval något jag hade glömt, men det fixa sig ändå :)
I elevensval har jag valt att gå kurser i ledarskap, något man har användning av aknske senare i livet?
Lektionen är lång men några skratt hade vi ;) Roligaste var väll hur gympa lärarna funkar, Maria fråga oss hur är det med en tjej som gympa lärare? Killarna skrek att dom bara går på tjejerna sida och vi skrattar, roliga var när hon fråga men hur är det med en manlig gympa lärare då? Dom går oxå på tjejernas sida sa Junior, HAHAHHAHA, vet inte vad som var så roligt med det men alla garva ihjäl sig! :D
Sen så var det roligt att höra alla kommentarer från folk och när Maria sa till Benny ja sen får man väll tycka att mamma är störd oxå såklart, nog ganska många som tycker det ;)
När vi börja prata om ämnet styrke tränning berätta Maria om hur det funkar där hon tränar (som jag fatta det rätt är hon trännare på fridtiden?) elever bland killarna, när dom lyfter upp hantlarna kollar på sina muskler, sen kolla dom i spegeln när dom drar ner armarna, på det sättet hon berätta och vissa, säger bara HAHAHA ;)

I sluten av lektionen blev jag ass trött och börja små teckna på ett papper, man bara hm en stjärna, lite eld, tärningar, skuggor, klart :) Som lyckat oxå samtidigt jag var klar med teckningen så var lektionen slut ;)
Och dags för lunch men såklart var det ÄCKLIG lunch, serri äter inte korvsoppa... Eftersom alla var tidiga upp från maten så börja vi tidigare å sluta tidigare ;)

Så tog man sig hem :) Och just nu sitter jag och väntar att Erica ska komma så man kommer ut lite oxå ;)
Fast ute kommer jag nog vara ändå eftersom frugan Josse kommer senare, vilken tid vet jag inte än, för josse och tider, aj aj, inte hennes sak ;)


Urch....

Urch fyfan sitter å snackar med ett par vänner och kom på att vintrern snart e här... FY FAN SÄGER JAG!!!
Vill inte ha nån äckel vinter dirrekt... Längtar inte dirrekt så mkt, för man kan typ bara varra inne på vintern.

Det ända roliga med vintern:

Åka eller köra skotter, något som e kul som fan! Är inte brydd att köra, men älskar älskar älskar att åka!! fan ska nog åka upp nå lov till mormor låter skönt! Fats jag brukar vilja vara hemma i luleå, men blev så sugen att vara hos mormor nu ;)

Slalom, kul som fan, åkt slalom sen jag var sex år typ, men ändå inte spec duktig, haha :) Men jag vet hur man åker och kan åka, är väll huvudsaken? :) HAr lovat Challe att vara med han och åka i motsund, men han hinner nog hitta andra och vara med, men han kommer nog ändå dra med mig ditt ^^ Problemet är bara att det gör så JÄVLAR ont i höften :( Eller höfterna och nä inte för jag e otrännad... Har haft länge många år med att jag får ont i höften av att svänga, sen får jag det på fridtiden när jag gör nått, höft problemen är som värst när jag åker som mäst... Och det betyder att jag får ont när jag bara ibland sätter mig på en stol, asså kanske dags att kolla upp? Ibland blirre till och med att man inte kan röra sig av smärta man bara skriker...

Leka med bobben något jag oxå älskar men inte gör så ofta, för min bob är hos mormor eller kanske hos farmor, asså uppe i pajala, och jag måste ha sälskap till backen om jag ska hoppa ;) sen så måste det finnas nå bra hopp! Förra året var ju hoppen failade, det stora hoppet blev bättre sen när dom hade fixat till det lite... men ändå grymt dåliga hopp... sen är backen så kort man hinner inte få upp nå fart... Men ett måste att vara med boben å hoppa! Men iår ska jag inte råka göra som jag gjorde i vintras... aj, aj, aj säger jag bara! Sträckte ju ryggen.. Inte skönt!!

Sen att åka med en bil som sladdar fan en rolig sak men ingen pallar göra det längre.... sen är Erica åkrädd så farsan leker aldrig med bilen längre typ... Länge sen farsan lekte med bilen faktiskt.. :( 

Ja mkt roligt man kan göra på vintern men problemet är att det är så jävlar kallt och skiten blir aldrig av!! Så kommer självdö och typ gå i ide under vintern.. haha, trötta jag kommer det vara ;)


19 sep

tja alla ;)
Just nu sitter jag hemma hos challe och väntar på lunch :) ÄR faktiskt hungrig så ska bli gott att äta ^^
Är ganska trött oxå eftersom challe väkte mig elva imorse och tvingade upp mig! -.-
Efter jag hade kommit upp och fixat mig lite halft åkte vi in till stan å lämnade filmerne, gick på stan, såg cicci å var å slöa på kh.
Amen ska dra, ses


Asså kan inte sluta garva!! Challes granne...

Asså kan inte sluta garva!! Challes granne har tydligen sex och tjejen stönar som fan!!


Lunch

Lunch nu ;)


ajjj :/

Min morgon har börjat bra :)
Håret gick bra att fixa och gjorde en annan frissyr än vad jag bruka ha ;)
Men vad jag råkat göra är att bränna fingret på plattången!!! och kan säga att det gör förjävligt ont och svider :(
Men men... nu ska jag leta rätt på nån mascara å fixa klar mig å vänta på Nadia :)


Behöver nya högtalre

Behöver nya högtalere och det är nu?!
Mina suger för fan... har på högsta nu och det låtar hemskt från dom! Man ba vafan?!?!
Men ett problem pappa kommer inte gå med på ett par bättre högtalare till mig.. -.- han klagar redan som fan på min musik, haha!
Han e så less på den oxå!! hahahaha :D
Men måste få tag i ett par bättre! ;)

En av mina dampiga dagar ;)

Tjooh, idag har jag varit i Boden och Chillat m Jasse, Josse och Bitte ;)
Nice som fan att träffa fruarna, bl.a! :) (jasse å josse = fruarna)
Men i vårt älskade Boden dampa vi runt i hela dagen, älskade host host... Men var och käka på frasses, då man var så duktig, skulle slå bort bittes hand från att sno mina stripps och då råka min hamburgare flyga iväg och det flög dresing på bitte och jasse, haha, fyfan vad vi skratta! :D
Man var ju lagom klantig (A)
Sen stack vi in på kb, frasses igen då josse skulle äta, sen pholmen ;)
Ja orkar han inte skriva allt jag gjort idag, är för tröt så skriver nån annan dag mer!

Sad face and happy face ;)


Hej, är på min underbara överraskning, jus...

imag1456 (MMS)

Hej, är på min underbara överraskning, just nu ligger jag och slöar i nattis famn och väntar på mat (a) som bitte håller på med (: Medans alla andra slöar? (A) Challe glor på film, america pie, nattis snackar, jag bloggar, ines sitter pratar med elli som spelar på bittes mob xD Som ni ser har jag rosa underhår på bilden å det är mitt eget hår ^^ Det är bara sprey färg men älskar det ändå ^^ <3 men ska dra, hejs! <3


;)

Var och pierca mig idag ;D
Och fy fan vad ont det gjorde!! :( Man ba AJJJJJJJ!!! Men nu är båda hållen gjorda så nu ska dom bara läka så jag sen kan skaffa en stav ^^ Fan avd nice det kommer bli! nån gång i november sa han att jag kunde byta ;)

HAHAHA! var så jävlar kul där mina händer skaka som fan och erica små skratta, haha schyst då :) Och piercing gubben ba ärru nervös, man ba ja? Sen sa han glöm inte att andas, man ba haha :)

Han fråga ocå ska jag säga innan jag trycker eller vad? jag han inte ens svara så hade han tryckt igenom nålen, åh helvete vad ont det gjorde... ;)
OCh så fråga han lever du? :) hahha...


Men asså tjenare Tanja ;)

Men asså tjenare här! ;)
Här måste man ju dampa lite! ;) Annars blir livet så tråkigt, ja asså ni förstår..! :)
Men jalla jalla Tanja, ni förstår jag är med Tanja och har vääääldigt mkt damp härrä, ja ni förstår! Jag får ju henne att skratta iallafall när jag mupar mig så härra ;b

Men asså vad är det här? var Bitte? Här väntar vi förjävligt länge på henne, den lilla Chihuahuan, asså chihuahuan ;)
Och nu så klagar Tanja att det är långt till björx, den lilla Affenpinschern :) Ja du förstår dom blivit hundar, haha :) Det kom en fe och förvandlade dom! Men ska forsätta muppa mig nu härra! hejs!  ;)





Ja och här har ni tanja ;) Sexig va? ;)


RSS 2.0