..::sista dag som 14::..


..::Börjar::..

Börjar bli fett kallt att springa in och ut i duschen! Var dusch kallt hus,, brrr ;S
Men färgen släpper typ som fan med silvershampoo! bra det ;) 


..::Borde jag?::..



Stora frågan! Borde jag ta och skaffa mitt blonda hår igen? Kö samma frissyr med löshåret och fluffet eller byta ut till brunt? Eller ärre turkost som fortfarande ska gälla? Kan absolut inte bestämma mig!


..::My hair::..






..::Förnya smyckena i öronen skulle inte va fel!::..

Sitter och glor efter smycken till öronen jag har lust att skaffa, dock har jag slösat 1300 kr idag så är inte extremt taggad att köpa smycken nu oxå tanke på att jag lär behöver pengar senare oxå.. Men ska väl köpa efter jag fyllt år lite nytt iallafall! ;) Hitta oxå lite lösnaglar jag börja drägla på ;)

Hitta bara en stav och en till mitt andra håll jag har uppe i örat, staven var cool påminner om typ nitar å jag e ju nitälskaren! ;) Men sen helixen var fett annorlunda försöker lista ut hur det skulle se ut på men kan inte komma på det haha ^^ Men lust att testa den!

Sen fett många olika utöjningar hitta jag och kan inte bestämma mig.. Men kommentera gärna och säg vad du tycker om dom! Och vilken utöjning gillar du bäst? ;)













..::Tre saker jag verkligen inte ångrar!::..

1. Att jag tog konfirmationen, många tänker fifään vad tråkigt men det är mkt roligare än vad man tror ;) Sen beror det ju oxå på vilket läger man väljer.
Mitt läger till åre var suveränt! Men jaaa lektionerna man har ibland typ 4 gånger å alla gudstjänster e rätt tråk.. Men våra komfalärare fixa till dom + på lektionerna fick vi sitta och äta godis, dricka läsk och sånt så vi hade jävligt chill! ;) + man får nya vänner som alltid är trevligt :)

2. Att jag träffa en spec person för länge sen, som är min kille Toni som jag älskar! <3 Underbar, söt kille, som är snäll, rolig och massor mer , dröm killen! <3 Det börjar närma sig ett år för oss nu, förstår inte hur tiden kunde gå så snabbt, men underbart att det är vi fortfarande! <3

3. Att jag flytta till Luleå! Fan det bästa jag gjort tagit mig från Boden, grymt glad att jag flytta iväg därifrån!






..::Sitter i skolan å tar det lugnt!::..


..::svar::..

KommentarTid 
november - join the revolution om ..::27 aug::..:
har du färgat håret blått? :o //sara
                 sv:  Joooodååå :) fast egentligen turkost med lila slinga men syns it på bild  :(




..::27 aug::..

Tränning inför konfan å fotning! imorrn så gäller det!

Men efter första träningen idag så hade vi typ rast å vi satt oss och rita som nå små barn där i barnenshörna i kyrkan, blev lite rosa elefanter å gröna, djur som rökte på å sånt ^^ + mitt underbara brev från gud!! jag fick springa rätt mkt.. För första pappret rev dom sönder :(

Sen blev det pizza testning av sånna där klänningar typ ja sånt tråk.. fotning oxå

Ni får stå ut med att bilderna är fel vända
















..::Svar på frågestund!::..

Hur många olika färger har du haft i ditt hår, och vilka tider har du haft de? ;)

Oj hur många vet jag inte, sen när vet jag inte heller eftersom jag var säker 6 år när jag börja med mitt hår! Men vet några saker som jag hade som liten, vinrött underhår, slingor, rosa slingor.. Sen kanske i 4an färga jag svart hår sedan i 5an igen svart :) Sen var jag nog brunnet, hm 6an blonda slingor, 7an mörkbrunt, sedan svart, blondera i slutet av 7an håret blev gult.. Sen blondin långt in i 8an, sen hade jag dreads, sedan blond igen, sen brunt någon månad i 8an tror det var 2 månade innan sommarlovet.. Sen blondera jag mig igen :) Å nu har jag blått med lila slinga! :D

dreadsbild

 

Nikon eller Canon? Om du fick färga håret helt knall rosa med ljusgröna slingor, skulle du göra det? :D:D:D (säg ja, or die)

Bra fråga! Använder ingen av dom märkerna men jag skulle nog själv köpa en Canon om det stod mellan dom två märkerna! ;) Sen knallrosa hår med gröna slingor älskar idén! Så självklart ett JA på frågan ;) Sen desutom får jag skaffa (a

Vaför e du så söt ? :D hur kom du på att du skulle färga håret blått helt plötsligt ? o.o

Idén med blått hår har jag haft sen 6an och nu slog jag till! ;) Fast håret i turkost egentligen med en lila slinga men finns ingen kamera som kan fånga upp färgerna rätt.. Något som stör miiiig... Och sen varför jag är sååå söt vetefan kanske är lite småsöt haha! ;)

 

Troll?

Yeee! Jag e ett stort farligt troll! ;D

 

Är du en Smurf? XD

Men klart du ser väl själv klart å tydligt Anton hagström att jag e smurf? :D

 

Drömjobb?:)

Åh intressant fråga! :D Mina drömjobb (som det är för mig) är tatuerare, fotograf eller modell (a.. Men modell har jag inga chanser i ju, så fotograf eller tatuerare lär jag sikta in mig på! å tänekr nå mitt drömjobb ;)

 

Kakmonster??

Nämen vad avslöjade mig? :O Min nyttiga frukost på kakor?

 

Dator eller TV? Film eller musik? Sommar eller vinter?

Data, musik och vinter!

 

Vad är snyggast, brunetter eller blondiner?

Beror på vad du menar ;) Menar du killar säger jag brunneter på en gång, kommer alltid va brunnter å brunögda som är favoriten :) Sen på tjejer är det kanske blondiner eller brunneter vet faktiskt inte ;)

 

Vem/vilka är din bästavän/bästavänner? Vem är din idol? Vilken är din favoritfärg? Vem är den snyggaste kille du vet? Vem är den finaste tjejen du vet? Vem ser du upp till? Är du kär i någon? Vad har du för djur, vad heter dom osv.?

Mina 2 bästa vänner jag har är Josse och Jasse, min idol hm... Har väl ingen direkt men ser mkt upp till farsans brud erica och hon är väl något sort idol för mig och sedan självklart Eminem största idolen som jag höll på att glömma ;) Favoritfärg svart, snyggaste killen jag vet hm.. min egen kille ofc! Men ifall han inte räcknas så vetefan kanske Eminem :) Den finaste tjejen menar du utsende eller personligheten? men utsende kan jag nog inte välja.. Men nån av mina vänner! Jag ser upp till Erica ;) Jag är kär i min kille jag snart har vart tsm med i ett år! Sedan så äger vi en hund, fransk bulldog namn Gaston :) han är aknske 8-9 månader?

 

 


..::Frågestund::..

Nu ska jag ha frågestund på bloggen så varsegod att fråga på!


..::suck::..

Dåliga nyheter! Hämtade ut min älskade mob idag ju men nu måste den tillbaka på lagning! Eftersom den inte laddar *suck* Den har fortafrande megaglapp där man stoppar in laddaren å nä inte laddaren som e sönder det är mob!
Så e lite små sur på elgiganten just nu..


..::svar::..

Kommentar Tid
Anonym om ..::åhhh::..:
asså snälla, sluta håll för ansiktet på typ varje bild! det är fan inte fint, stå för hur du ser ut!

Sv: Du kanske har ett namn?

..::åhhh::..

Hejsan alla små söta saker skulle bara säga att jag håller på att bli sjuk å det är inte kul :( Har absolut inte tid att va sjuk.. går fan 9an inte tid att va borta från skolan! Ja det är början av terminen man gör inge då, jojoooo vi har redan fått börja med ett jävlar målfokus.. så ja ni fattar inte tid.

Dessutom kan jag meddela att min älskade mob har kommit tillbaka så är lilla happyfacet ör det! ;)




..::this is really sick::..

Fick just veta att min sjuka vän Andre har snart spelat wow i 7 jävlar år, detta är ju fan inte normalt... MEn jaja alla ska väl ha en spelnörd till vän! ;)


..::Svar::..

Kommentar
random läsare :3 om ..::Läskigt::..:
vilken linje vill du gå? :)
på gymnasiet alltså

Sv: Oj shit bra fråga! :D Inget bestämt än men funderar på estetiska programmet eftersom jag vill bli tatuerare eftersom jag älskar att teckna! Sen har jag ju planer på fotograf å sånt men oxå estetiska programmet som gäller :)

Men inte helt säker :) Kanske blir nå annat som man behöver för att starta eget! :)


..::My new hair::..



Yess detta är mitt nya hår! Det är turkost med en lila slinga! dock syns inte slingan å håret ser blått ut.. Eftersom min cam suger i färger! Men jag e jävligt nöjd å älskar håret nu ärre bara en vit mössa jag ska ha! ;)




..::Rast::..

Sitter å har rast nu och skolan har börjat!


..::skola imorrn då::..


..::Läskigt::..

Imorrn börjar skolan igen och då börjar allt detta springa runt å göra saker som ska vara roliga, fast dom är svin tråkiga... Som att fota sig med massor saker shit den leken är inte kul! Men iallafall nu börjar vi 9an å ska börja med sånt å känns som fan det var nyss vi gjorde det i 8an! För är väl i början av terminen vi gör det å inte slutet? xD bäst minne... ;) asså sånt e lekarna

Men känns sjukt att det redan typ gått ett år, tiden går för snabbt ibland alldeles för snabbt! Det är rätt så äckligt när det går så snabbt, man hänger inte med lixoom.. Men jaja skola imorrn sissta året av grundskolan känns jävligt bra att sedan oxå få börja på gymnasium känns bra! längtar faktikst att få börja på gymnasium för att få gå det man vill är ju fan 100 gånger roligare! Dock vet jag inte vad som finns å rädd att inte komma in på något jag vill men jaja! blir att plugga!


..::HOME::..

Okeeyyy allesammans hemma från filmen nu som var skitbra! Vi verkligen dog i skratt när vi såg den! ;D
Å just nu har jag en söt snarkande hund vid mig som fiser mig rätt upp i facet äckligt...

..::Taggar::..

Taggar inför kvällen då det blir bio med Amanda, Jakob och Emil! :) Då det blir att se Horrible Bosses någon film som tydligen ska va rolig.. Trailen verkade väl siii åå sååå men funkar säkert å se! ;)




..::Snygga shorts som inte skulle sitta fel!::..

Något jag extremt gillar så är det shorts som är annorlunda! Hitta dom här shortsen å blev helt förälskad på en gång! ;) Typ kärlek första ögonblicket.. haha men kanske när man fått pengar! Jag ser ju har ju redan mkt att köpa! ;)







..::bilder från åre, komfalägret!::..

Har inte fotat några bilder själv eftersom hade ingen kamera! Dom här bilderna är från Annastina, Amanda, Elin och jakob tror jag :)

Först vår cp lek burken, alla slog sönder knogarna på det! förutom typ alfred som klarade siiiig konstgt nog.

Våran komfalärare Lukas beskrivning på detta "jag slår på en burk (låsas slå), oj jag blöder jag slår lite till (låsas slår igen + ser korkad ut) (y''







gråtkrypning



Raandom ba kul :)



nån rolig teater :)





Random jag som fixar håret! ;D



Dagen vi klättra blandat med klättring å vanliga bilder.. ^^











inte samma person som e där uppe :P bilden ovanför



random ja :)



tv dags!



elin å jag



emil med sina mega hamburgare xD



Julia :)


..::fixat!::..

Så har man varit på komfan idag å fixat första körlektionen godkänd! ;) (Y) Nu träna in en låt jag och Lelle ska sjunga på komfirmationen *läskigt*

Sen vädret ute suger så håret blev förstört imorrse när jag gick till komfan så var bara att slita ut det sen fetta man sig med en pizza till lunch! ;) Och jag å Lelle har en liten plan till själva komfirmationen, vi ska nog frga håret i lite udda färger, så turkost hår blir det nog äntligen!




..::komfa nu::..


..::Ingen uppdatering på länge::..

Hej, jag har inte skrivit på typ en vecka som ni kanske ser.. men har varit på komfaläger på hållandsgården som ligger en bit från åre! ;) Fett nice om jag får säga det själv!

I början trodde jag det typ skulle suga att åka ditt men fick nya vänner å gjort massa roliga grejjer, men typ helt jobbiga oxå.. bra kondis.se... ;)  Fan asså ingen lust att blogga ens.. har inga bilder heller från lägret eftersom jag saknade mobilkamera å ingen vanlig kamera med som sög.. men ska be vännerna skicka bilder så kanske jag lägger ut nå här sen ;)


..::nå skit jag vill ha å måste typ köpa, dock dyrt som fan å äger inga pengar.. blää irre, såg även att mina mjukisar typ säljs ut ass billigt nu så väntar på pengar::..





..::linser::..


..::svar::..


november - den annorlunda saken om ..::tog en stund men lyckades tillslut::..:
har du bruna ögon på riktigt? :o
jag har alltid trott att du har blåa. x')

Sv: Haha! ;d sara jag har sagt för till dig att jag egentligen är brunögd å har brunt hår :D
Men blonderar å nu linser, fick nyss frågan vad nästa steg till dum blondin e ;)

..::love u::..


..::tog en stund men lyckades tillslut::..


..::ny tröjja, grön killadidass::..




..::åhhhooohhhhoooo::..


..::Fiiyyy faaaiin vad brraa::..

Tycker detta går braaa..<3 Jag och pappa skulle baka, pappa bakar jag kollar på. Det kallas team work!<3


..::dip dyed hair::..

Hejsan alla små söta saker! Sa ju igår att jag skulle skriva om nå hårgrejjss.. Och den coola hårgrejjsen e dip dyed hair!
Denna frissyr hatade jag förr och gör fortfarande ifall man använder fel färger! Som att sätta brunt med rosa, gröna, blont eller liknande toppar asså det är INTE snyggt enligt mig! Ska man ha dip dyed hair ska det va awsome färger! Matchande färger ofc..

Typ två olika rowsa, ljusrowsa men ändå stark i färgen! ( http://www.shock.se/system/search/product.asp?id=133155 ) sen i topparna skulle jag sätta en lyssnade mörkare rowsa, Cerise mest troligt ( http://www.shock.se/system/search/product.asp?id=133175 ) ;)

Mitt andra förslag är med grönblå färg och blå eller turkost i topparna! Jag skulle själv personligen färga hela håret då Tropisk grön ( http://www.shock.se/system/search/product.asp?id=133141 ) och sedan sätta turkost i topparna, Alpine något sånt heter färgen jag skulle använda.. ( http://www.shock.se/system/search/product.asp?id=133161 ) fett lust att skaffa! (a'''

Det finns säkert andra färger man kan använda, skulle faktikst tro turkos och en mörkare lilla oxå skulle va snyggt tsm ;) Men iallafall här har ni två idér med dip dyed hair jag gillar ^^ Fett lust att skaffa den andra men har för kort hår något jag typ sörjer nu haha.. Men jaja nu ska jag bjuda på en bild jag gjort på datorn med nå bra färger som fanns.. något sånt skulle det bli iallafall..

ye jag e bäst...




..::bloggar mer imorrn::..

Bloggar mer imorrn måste lägga mig snart tidig komfa vill inte försova mig igen heller..
Men har liten plan om vad jag ska snacka om imorrn.. funderar att prata om nå hårgrejjs sak jag hatade förr men gillar nu ifall det är på rätt sätt! med rätt färger! ^^  ja ni vet typisk mig, hår hår hår... ;)


..::rowsa hårzznooooddd::..

Nyligen hemma från komfan, nä men ett tag sen.. Har precis bytt om från blötta kläder till torra kläder å beställt linser! ;)
Komfan idag var roligare en alla andra lärde känna en brud som heter Amanda och fick en awsome hårzznoood en rooowsaa :D :D :D "happyface"


..::Tar natt::..

Godnatt alla sötnosar nuuuu ;*
Blir att stiga upp 9 typ för mig :( Jävlar komfa,, ajja jag som får pengar i slutet! :D dpppp blir man happy face ^^

Och just ja! nu har jag funderat länge på när fan kommer min mob tilbaka? + behöver köpa en digitalkamera några bra förslag på en lite smidig å billig som tar snygga bilder? :)


..::komfa::..

yiipiiiiyeyyyyhhh, eller så inte.. komfa imorrn kl 10, taggar inte kan jag ju säga, men imorrn komfa, sen på onsdag med sen iväg på komfaläger i åre på torsdag :(

hoff jobbigt skit den här komfan.. nog att det var komfa idag med massor lekar så mensvärk på det trevligt trevligt, jaja överlevde iallafall ;D


..::komfa::..

yiipiiiiyeyyyyhhh, eller så inte.. komfa imorrn kl 10, taggar inte kan jag ju säga, men imorrn komfa, sen på onsdag med sen iväg på komfaläger i åre på torsdag :(

hoff jobbigt skit den här komfan.. nog att det var komfa idag med massor lekar så mensvärk på det trevligt trevligt, jaja överlevde iallafall ;D


..::inspiration::..




..::nyyy tröjjaaaa oxåååå::..




..::bilder::..

verkligen blivit dålig på att fota...







..::sluta blogga?::..

Borde jag sluta blogga? Typ less på att blogga.. Och känns som ingen idé att fortsätta ens..
Men ser ju kanske vänder! Men imorrn blirre iallafall lk, å fittit irre att jag inte har en fungerande kamera.. typ blä? Vill ju fota.. men jaja!

..::svar::..

J u l i a om ..:.Gaston::..:
Vilken ras? :)

sv: Fransk bulldog :)

..::väcker barndomsminnen!::..


..::DaaaAaamp::..

tjaaooooooo, haft en trevlig dag ofc. Och stora fråga är ju varför ärre som sommarlovet kommer igång när det tar slut? *suck*

Men iallafall idag har jag gjort lite av varje ;) På morgonen till Toni, sen tänkte jag fara hem till pappa för hade inget annat för mig men drog till Linus ist å såg film blev sedan hämtad av robban så iväg hämta god jävlar pizza å äta, göötttiiii gött gött..
Sen så blev det att åka å handla med robban sånna här behöver saker, ja ni vet.. typ spegel till halen? ;) Sen blev det boring igen.. Snacka jag med Linn som bjöd hem mig till henne att sitta å ha film kväll med henne och Jimmy, yeyyh så legat å slöat där glott film å snackat! jaja min dag orkar inte skriva nå mer komplicerat haha ;)


RSS 2.0