sitter här å...

Just nu sitter jag å lyssnar på massor musik nico skickar :P


Musik

Tjjjjjaaaoh ;)

Sitter som vanligt å nördar härra!

Nämen har it så jävlar mkt att göra, just nu lyssnar jag på musik å klöser nagellack...

Borde ju ta bort det m nagelborttagning (Stavning) igentligen, men skulle underlätta om man hade m sig det..!

haha, ofc lämna jag hemma det som vanligt, men visste ju fan it att jag skulle få nagel lack i julklapp :O

Är ingen jävla spåtant (stavning) ^^

Amen ska dra nu, har ju ändå inget spec att blogga om, jaja

herrå ;)


Kallt :s

dsc00160 (MMS)

Kallt :s


Gött (Y) <3

dsc00159 (MMS)

Gött (Y) <3


...

dsc00145 (MMS)

...


25 dec

Mer presenter har jag fått
nanananna!
vad bra :)
Nu överdriver jag lite?
jodå :)

Men jag har ju fått 500 kr på GINA TRICOT! så nu shoppa som fan asså, åkeey man kommer it långt med 500 kr men det räcker en bit. Man måste ju investera ett par nya skor. oxå...
10 paret då dock :) TYP + att jag fått VÄRDENS snyggaste munkis av min brorsa, tack brorsan <33

                                                        men många skor lycklig tjej! <3




                   




Jag har ETT seriöst STORT fel!
  <---  Detta ska föreställa en mennig ^^

Eftersom mina dreads har kliat väldigt, väldigt, väldigt mkt har jag kliat sönder i nacken tät intill hårbotten + att när jag har kliat har jag nästan fått exem... Men Erica sa ifall jag slutar klia försvinner det.. men det kliar ju som nå jävla ANUS! (nej här tar vi it nå respekt till språket)

Men ska investera kyll sprey (Y) så sprayar man med det så skutar det klia, så man får väll hoppas på det!

                                                              Jajaaa, ska gå! Hejs ;) <3


.120 nya ögon skuggor :)

dsc00101 (MMS)

.120 nya ögon skuggor :)


23 Dec

Nu är det bara en dag kvar till jul och alla är glada? Förutom jag... Less på jul, men det blir väll kul m Ericas familj :)

Mina dreads klias som fan, så man blir tokig... Och jag vågar it direkt att klia, rädd att klia sönder! :S
men ja... blir crazy snart! jaja... Idag har jag stigit upp förre fan som betyder halv tio... hahaha! Åkte in till stan m Erica och Inga-britt, där jag köpte hud till håret, jävligt skönt att bara kunna dra bak allt ;)

Eftersom det hela tiden hänger i ansiktet och fastnar i allt :S Men fast det e jobbigt så älskar jag håret så grymt mkt (: Verkligen nöjd! (Y) Men nu ska jag fortsätta glo på tv.. hejs <3


2010 håret

Under det här håret har jag faktiskt trixat mycket med håret, enligrt mig! sen vad andra tycker är en annan sak ;)

Men först under året så var jag brunett Jan-feb :)
it så förstjust i det håret, gillar it det dirrekt... ska jag vara brunett vill jag ha längre hår lite snyggare å sånt.. trivs it i brunt hår! dock min egen hårfärg..




Efter det så skaffa jag svart hår, som jag skaffa i februari något jag hade till... just förre sommarn?
Jag älskade mitt svarta hår! <3 först hade jag svart hår, pan lugg med röda slinger det gilla jag it så mkt... men sen lätt jag luggen växa ut och färga hela håret svart något jag älska (Y) saknar mitt svarta hår grymt mkt ^^




Efter det just innan sommarlovet blondera jag mig, asså fatta vilket jobb det var att bli blond! GAAAAAAAAAAAH tog ju 110 år typ :S Men nog var jag nöjjs med det blonda med saknade mitt svarta hår mkt... och var ju tvungen klippa bort 10 cm av längden :( sen så skaffa jag ju en ny frisyr klippte upp håret, klippte snelugg och då rök ju typ 5 cm till på längden av håret.. :( så man fick ju ass kort hår! Nått jag it gilalr.. vill ha långt hår




Sen efetr mitt blonda så ville jag ha nå coolt udda så då blev det dreads nått jag nu har ju, hehe ;) Jag älskar dom som fan <333



TUNGT! ;O

Tja, Sara klagade nyss att jag måste skriva lite så tänker väll göra det nu ;)

Sitter och glor på tv med dreadsen ihoppflätade i en ändå stor fläta i nacken som är jävligt tungt, lite små jobbigt faktiskt, men skönare att sätta ihopp dreadsen än att ha dom lösa. Dom åker efter armarna och har sig och man bara ryser, haha :)

Men dom är så jävla snygga om jag får säga det sj, sen skiter jag i vad alla andra tycker om dom :) Har dock lite svårt att veta hur jag ska göra när det gäller frisyrer, att börja emd är det så jävla många, sne blir det sååå grymt tjockt om man sätter ihopp dom, så ja lyckas ju fan it ens sätta upp en knutt :S Lite fail.. men lär mig väll ^^

För kanske it ska stå varje gång och skrika efter Erica, bör ju lära mig sj.. Men jaja, ska gå, hejs :)


:)

dsc00088 (MMS)

:)


Då var vi igång med att sätta dreadsen :)

dsc00076 (MMS)

Då var vi igång med att sätta dreadsen :)


(Y)

Äntligen klara (Y) <333



trött, tröttare, tröttast!

Jag känner mig ännu tröttare och slö än vad jag gjorde igår.. Tror jag håller på att bli lite sjuk lr nå sånt, men spela roll väll it hela värden.

Just nu sitter jag i soffan i sakajärvi, imorse så tog vi tåget till Gällivare, tanke på att jag har halvsovit i tåget så har jag lyckats späna käkarna och fått äcklig jävlar huvudverk... Ingen posetiv dag, känns som klockan är jätte mycket och de.. men ja klockan är bara kvart i tre :S

Men ja, imorrn blirre att sätta i dredsen i håret oxå ^^ Och fyra dagar kvar till jul, längtar it så mycket :S
Men, jaja ska dra hejs! :)


<3


TRÖTT!!!

trött som fan... somna typ kl fem inatt, lr blir ju på morgonen.. Så har ju sovit till kl två idag, men ändå trött som fan för har it sovit spec bra.. Så orkar it blogga direkt... men ska snart iväg med Josse till bussen, sen hem och bara slöa på mitt rum kanske ringer hitt nån vet it vem dock man kan ringa.. Sen senare på kvällen blirre att blondera utväxt.. men ska gå nu, hejs!

Lite sär bild på mig å josssssssää ;)


:)

chillllllllllll, kl e 02.00 å it ens trött än, haha ;)

Sitter och chillar m josse som garvar i tel.. haha! :)


CHILLLLLLLLLLLLLLLLLLLA, HAHAHA!

Min fina rubrik stämmer absolut it! Fick bara nån sjuk idé att skriva det.. haha :) Men sitter hemma med Josse, som små fina barn som sover kl 11? HAHAHA ^^  vi lär väll gå å sova kl 2-3 inatt, så ja.. gäller bara att komma på vad man ska göra.

Idag

Blev väckt av farsan kvart över tio, han jagar upp mig och säger att vi ska åka iväg om en kvart, så man känner sig lite stressad att fixa sig... Vi skulle till boden och träffa en vän till erica som hade bebis, sa dom!

Vilket jävlar mytteri när vi sitter på blå ängeln och käkar pizza säger dom att vi ska vara och välja valp! ^^ <3
Man typ blir asså förvånnad först, som driver lr? Men nä där satt vi sen med massar med hundar och ska välja ut en av tre hannar. ALDRIG sett så jävlar söta hundar för, å den söta hannen vi ska ha (vi hämtar den i januari, då den är 8 veckor besiktad (stavning) å det) somnade i min famn! å den var så söt...! :)
Nu låter jag ju helt uttjattande, men asså ja... ;)

Men sen när jag kom hem så var det bara att leta efter nån jag kunde vara med, så fick jag tag i Josse å hon kom hit och ska sova här :)

Mötter upp josse i stan drar på Tasty och käkar, köper candiiiiii, sen hem ;)

men ska dra nu å ha skojjj ^^ hejs ;D <3


En bild på hunden vi ska ha, som kommer typ heta Batman ;D

Ras: Fransk Bulldog ^^

Kön: Hane


Chill

Blev inge blogginlägg igår eftersom blogg.se it funkade ju :S Men nu sitter jag här och skriver igen och får jag säga det personligen har jag ju bloggat mycket nu på senaste lr? ;)

Sitter och chillar på skolan, nästan alla ska till voltarenan och jag hoppas den här dagen blir lika chill som sisst ^^ Då man fick sitta framför datorena och göra vad man ville! haha, älskade fan den dagen.. :)

Men jaja! har nyss laddat ner spotify för datan hade tyver it det.. ovanligt, alla våra datorer brukar ju ha det.. :P jaja, har it så mkt att skriva om nu, sååå... hejs :)


Min andra hena tatuering :)

dsc00047 (MMS)

Min andra hena tatuering :)


Chillar på skolan och cicci har nyss gjort...

dsc00040 (MMS)

Chillar på skolan och cicci har nyss gjort en hena tatuering på mig ^^


Fotokurs + min dag

Fotokurs på skolan, alltså bra lr? slipper mycket arbetstid + jag har förjävligt kul och får tillbringa tiden till det jag gillar ;) Meningen att vi ska hålla på med protrett (stavning) bla. men han vill, att vi ska fota så det har med utanförskap och göra lr mongfalld. Ingen lätt sak direkt, för motivet utanförskap  väldigt tråkigt och dyster, dyster som fan! hallå jag gillar att fota mer glada bilder, inga jävla sorliga sad face bilder! ;S

Men men! blir väll bra imorrn drar vi på stan och fota lite bilder ;) och grubben består av Hanna, jag, Evelina, Tessa och Elina, just nu iallafall! tror Bitte oxå skulle vara med men hon var typ sjuk :S säger stackarn för hon missa biologi provet och det betyder att hon it får nå betyg i biologin i no, eftersom provet gjordes idag, rättades idag och betygen satts idag, så dom som missa det är ganska körda!

Jaja, jag klara skiten så inga problemas för mig :) Men höll på att fota fram till lunch sen var det matte å eng, å slut ^^ Dessutom lätt Elin oss gå 10 min tidigare, förjävligt najjs och ovanligt det :)

När jag kom hem chilla jag på väntade på maten, käka sen var jag med Toni å chilla, snacka såg film tills han skulle dra ;)

Men ja har väll inte så mkt mer att säga, men vafan slänger in lite bilder från idag från kursen :)

dock är väll it så många bilder seriösa xD ganska mycket dampbilder så har it sååå många bilder att visa ens! (;





själv protrett, hehe.. ^^ ja här ser ni ju hur jag såg ut idag ;P




Den här hade iallafall med uppgiften att gö ;)

Ensam person, utanförskap
















förlåt var tvungen (A)
































13 dec

Närmare å närmare jul kommer man nu ;) It för jag ha nån julkännsla, nått jag typ it haft sen 5.an.. Ända posetiva m julen är att man får saker, oftast pengar så man kan köpa in nya prylar, som bruka betyda kläder ;D <33 riktig kärlek det..

Annars e julen bara jobbig och den enna till den andra vill att man ska va hos dom å blablabla.. å så är man it hos den ena så förväntar den sig att man ska va hos den nästa år, bara äckligt gorm! föredrar att sitta framför datan lr snacka i tel hela dagen på julen ist.. för annars blir det en jävligt tråkig jul ;S

Fast jaja, ser ju hur det blir i år ska va m farsan igen uppe i gällivare hos Ericas familj, å dom e ju lite... lite.. lite udda :) hehe, det som är det roliga med dom ;D

men men! ska dra nu, hejs :)


helt störd bild jag vet :)


12/12 -10

tjaaah, orkar it skriva nå mkt.. men vaknat imorse sen börjat göra sig klar för att åka, sen fota lite.. men ska dra, hejs

outfit för idag


En jävligt seg och tråkig lördag! Just nu ...

En jävligt seg och tråkig lördag! Just nu ligger jag och tråkar sönder i soffan blir väll att se nån film senare. Idag har jag it gjort så jävlar mkt, var en snabbis in till stan bara..


Kom nyss hem

Sitter å nördar musik, cammar å chillar ofc ;)

Kom ganska nyligen hem från skolan, lr nyligen å nyligen kanske 20 min sen.. ;P I skolan klara jag So provet, men vad jag fick i det vet jag dock inte än.. Men det lär jag få veta snart ^^

Provet var om 2:a värdkriget som många tycker är jätte konstig att vi gör eftersom, jag bara går i 8:an, å man brukar göra det i 9:an. Men nu ärre så att vi bestämmde oss att göra klart det i 8:an med våran lärare, vem vet vi kanske tar det igen i 9:an för att förbättra betygen i historia lr gör vi något annat, vet fan inte å är it så jävlar brydd ;)

Och idag skulle matrial lämnas in för att få betyg i bild å när Cicci hade kollat igenom mitt så sa hon att jag får vg ;D så man typ yiiipppi!! ^^  Ända ämnet jag e spec brydd i ju. Men jaja, nöjjjd som fan med det!

som det syns lite har jag varit med rosa sprayfärg i håret igen, jävligt failat å fult!






Sitter å chillar på lunchen m min dator so...

dsc-0000078 (MMS)

Sitter å chillar på lunchen m min dator som blev om pimpad av henny :-) klistermärkerna var dock från innan, men roseterna och pärlorna satt henny ditt (: ganska udda dator man har om jag får säga det sj :)


Snart dra

Nyss slutat och sitter på skolan data just nu och lyssnar på spotify ;) ska nog snart dra till bussen som går om 5 min så bråttom (a) hehe.... men mne hejs!


Lunch

Lunch äntligen, fast ingen god ,mat så skippar den skiten.. Dessutom är it hungrig så :)

Men idag så vaknar man stressar till skolan eftersom Challe skulle vara där redan kl 8!! å ungen har sovmorgon :S så wierd han e...

Morgonen började med ett långt no pass, där Jens hade föreläsning, lr vad det heter :P

Sen bild och är typ klar med min suralistiska (stavning) bild, fast enligt Cicci så är jag it det.. Hon vill att jag ska lägga till nå mer i bakgrunden.. -.-' Sen börjar hon med att vi ska fixa till imorrn bilder som vi vill att hon ska gå efter hon ska bedöma och sätta betyg :) Vi fick även veta att hon kan bedöma efter fotografier, som man har fotat oxå, som hon kan sätta betyg efter, så blir att sammla ihop mina bästa fotografier och leta rätt på alla mina teckningar och foton där jag kan vissa förbättring med tiden.

Lite smått jobbigt tanke på att jag måste åka till pappa och hämta teckningar och sånt, sen fixa ihop alla mina fotografier och leta igenom, jobbigt! :/ jajja bara att göra :)

Här kommer några bilder jag kanske ska vissa, lr? vet inte exakt vad man bör vissa...

Skriv gärna vad ni tycker om bilder och om jag bör vissa dom! :)

En bild på Amida, sj så gillar jag hur ögonon och färgherna blev på bilden




Bör jag ta med den här bilden?


Bron i pajala borde jag ta med?



Bör jag ta med?



Borde jag ta med?



Slänger in ett mobinlägg här nu lite snabb...

dsc-0000049 (MMS)

Slänger in ett mobinlägg här nu lite snabbt ;-) har nyss haft matte å våra lärare gjorde nå slags volt (stavning) liknande m sin unge xD


dags att skärpa sig

OKEJ!!! nu ska jag försöka börja blogga igen ganska regelbundet, får va slut med allt slöande och de! ;)

Men just nu har jag ganska bråttom iväg till bussen dock.. ifalll jag it får skjus ^^
Något som det verkar som jag ska få, med idag slutar jag 13.45 å då drar jag på stan med Bitte ;D Blir att köpa rosa sprayfärg å spraya håret rosa, hehe (a'

Sen har jga inte planerat längre, men men ska dra nu, hejs ;D

dålig bild...


RSS 2.0