Detta gillas! ;)

Hej, tänkte nu ta och skriva + länka dom bloggar jag tittar och läser som är mina vänner, folk jag ser upp till och typ avgudar..
Så har ni lite koll på vad jag brukar kolla runt och underhålla mig med när det gäller bloggar ;)

http://jessicanoppa.blogg.se/ är en vän till mig hennes blogg är soft å chill om jag själv får säga det, jag gillar den iallafall! ;) Och hon bloggar ju med blogg.se det bästa enligt mig, hehe ;)




http://linnedman.blogg.se/ är en brud i luleå jag verkligen avgudar eller hur man ska säga, men jag läser hennes blogg, kollar den dagligen eftersom min bloglovin inte funkar.. Kan även sitta timmar och bara kolla igenom hennes gammla blogginlägg (a' Shit låter som värsta stalkern men hon är så jävlar grym så går inte att beskriva. Diggar hennes stil, utsende, personligheten som man ser på hennes blogg sen sättet hon skriver på är najjjsiiit det med! ;) hoppas hon inte blir sur att jag tar en bild på henne nu..




http://lindkvistemma.blogg.se/ är nästa brud här i Luleå jag kollar och hon är även vän med Linn, hon jag nyss skrev om. Men Emma är en tjej med en grym stil och Lady gaga är hennes idol.. Hon är väldigt lik gaga på många bilder och diggar hennes sätt att skriva på, sen behöver jag väl inte säga hur jävlar avis jag är på hennes läckra utsende! hoppas hon inte blir sur att jag snor en bild och lägger ut!




http://hietalaa.devote.se/ är min älskade vän Dessi ;) Hon är dock på semester nu och hennes vänner bloggar åt henne,, *ogillas*.. Gillar inte att läsa det dom skriver inte samma sak.. Men här har ni iallafall en brud med stil! ;)
en bild på mig å dessi å känner på mig att hon kommer hata mig för bilden men jaja ^^




http://bbblondies.blogg.se/ en brud i Boden läser hennes blogg gott som alltid! En blondin som äger snygg stil och bloggar om mkt kläder, mode, det hon köper ja sånt.. Och det är alltid lika kul att läsa hennes blogg! ;) hoppas hon inte blir sur för jag lägger ut en bild på henne..




http://kandylandy.se/ är en blogg jag hitta nyligen och börja små läsa på, som jag nu brukar kolla av då och då, gillar bloggen faktiskt! ;) och ser väldigt bra ut oxå! Och hennes hååår shit give me! hoppas hon inte blir sur för bilden..




och så klart läser jag kända fokis blogg oxå! Gillar hennes söta stil! ;) Och allt man får läsa på hennes blogg, vad hon hittar på och besöker, låter ba fett nice! ;)






Kommentarer
Postat av: dessi

haha, sötnos :D

2011-07-21 @ 23:05:03
URL: http://hietalaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0